(06-05-2016, 07:39 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:بَه بَه، میبینم که علیرضای کبیر بازهم دست به قلم شده. یکی از نویسندههای کهنه و البته کمنویس انجمن!در کل ما که از خوندن لذت میبریم، حالا چه با ایراد و چه بیایراد. اما اگه بخوام یکمی چاشنی صداقت رو بیشترش کنم، مشکلات نگارشی بعضی اوقات تو ذوق میزنه علیرضا جان که اونم به مرور درست میشه. در مورد بازی هم باید بگم که بنده فقط در حد چنتا عکس این بازی رو دیده بودم و خب با این نقد شناختمون هم نسبت به دنیای بازی بیشتر شد. بهنظر میرسه حسابی با گیمپلی بازی اُخت شدی و به دلت نشستهجملات قدیمی و تکراریِ «نگارش فلانه و ظاهر مقاله بیساره» رو میذارم کنار و حرفام رو با یه تشکر تموم میکنم. درضمن هرچند وقت یکبار از این دست به قلمهای جذابت برای ما بذار تا روحیهی انجمن عوض شه. در کل مرسی بابت همهچی...
اقا خجالتمون ندین نویسنده کهنه کار چیه ما در برابر بزرگانی مثل شما عددی نیستیم
بله گیمپلی بازی طوری درست شده که اخت شدن باهاش خیلی اسونه
خواهش میکنم حتما باز هم دست به قلم میشم
(06-05-2016, 07:29 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشی برادر! مقاله خوبی بود!
عجب بازی هست! باس دان کنم! عاشق بازی های سبک وسترن هستم! ولی حیف گرافیکش خیلی ضعیفه! با توجه به تاریخ انتشارش حداقل کمی گرافیکش بهتر می بود!
خواهش میکنم
بله بازی خوبی هست ولی چون به صورت یک ماد روی موتور سورس منتشر شده انتظار داشتن گرافیک قوی بیهوده هست بازی در بهترین حالت کمی بهتر از کانتر1.6 است
(06-05-2016, 08:47 PM)Bad Boss نوشته است: سلام بر علیجون
مقاله رو کامل خوندم، خیلی خوب ب جزئیات پرداختی و اگ حجمی برام بمونه حتما این Fistful of Frags رو دان میکنم
فقط بعضی جاها نیمفاصله نداشتی و متنتم وسطچین بود ک یکم موقع خوندن آدم اذیت میشه
از لحاظ محتوا هم ک مقدمت عالی بود و آروم آروم جلو رفتی و خواننده رو ب خوندن ادامه متن ترغیب کردی
توضیحاتم روان بود و با ی بار خوندن میشد فهمید
مقالت در کل عالی بود و فقط مشکل ظاهری داشت ک مشکل بزرگی نیست
ممنون بابت مقاله، خسته نباشی
سلام بر شایان بزرگ
خیلی ممنون که مطالعه کردید.
والا به ما همش میگفتن وسط چین کنید حالا نمیدونم شاید قانونش عوض شده وگرنه بنده تا قبل این وسط چین نمیکردم
بله برای مقدمه حسابی وقت گذاشتم تا بی نقص دربیاد و خوشحالم که خوشت اومده
بازم تشکر میکنم
(06-05-2016, 07:47 PM)Mp3Old نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم
لازم شد یک چند نکته رو بگم:
اول اینکه نوشتن یک مقدمهی گیرا و جذاب، خواننده رو وادار میکنه که به ادامهی مطلب رجوع کنه، شما این مورد رو تقریباََ رعایت کردی.
خوب به جزئیات پرداخته شده، تمامی فاکتورها و عناصر خوب زیرذره بین قرار داده شدند.
نقلقول: تصمیم خود را میگیرید
می قبل از کلمهی گیرید و بااستفاده از نیم فاصله Control + Shift + 2 به گیرید، باید چسبیده باشد.
نقلقول: صداگزاری خوب اسلحه ها،صداگذاری درستـه.
نقلقول: به همین خاط ماخاطر
جملات بهخصوص در نقد، اگر وسطچین باشند، از کیفیت مقاله کاسته خواهد شد.
بهعنوان اولین فعالیت تحریری شما در حوزهی بازیهای رایانهای، بهخصوص بازیهای مادشده، بسیار عالی عمل کردید. همچنین بنده رو مجبور کردید که ساعت 12 شب بازی رو برا دانلود بزنم
----
فک کنم بازی خوبی باشه مخصوصاََ اگر بخواهیم با دوستمون (م.ا) کل بندازیم...
خوشحالم که مقدمه ام توجهتون رو جلب کرده
میبینم که شما هم از بازی خوشتون اومده واقعا بازی گیمپلی اعتیاد اوری داره
بله برای کل کل هم خوبه
باز هم ممنون که نظر دادید و مطالعه کردید نقد رو