(07-13-2016, 11:33 PM)GHADER PC نوشته است:مسیر رو اشتباه رفتید به programdata برید پوشه هیدن هست یا توی ادرس بار مسیر رو وارد کنید یا گزینه Hidden Items رو از قسمت View فعال کنید(07-13-2016, 09:52 PM)almasgame.com نوشته است:(07-13-2016, 09:34 PM)GHADER PC نوشته است: سلام.ببخشید من نمیتونم سیو بازی gtv رو اجرا بکنم یعنی سیو بازی رو دانلود کردم ولی اون بوشه ای که توی اینترنت نوشتن رو بیدا نمی کنم نمیدونم باید چطوری از سیو استفاده بکنم لطفا راهنمایی بکنید ممنون
به مسیر زیر برید
C:\ProgramData\Socialclub\RLD!
یکی از فایل های این مکان محل ذخیره سیو هست
داداش این ادرسم نداره این عکسو ببین دقیقا سیو رو کجا بذارم
و داداش یک سیو 50 درصد میتونی لینکشو برام بذاری ممنون
توی مسیر که برید دوتا فایل با اعداد میبینید که یکیشون مربوط به سیو میشه (ممکنه اعداد برای هرکس متفاوت باشه برای من 271590 هست)
در ضمن اگه بازی رو قبلا اجرا نکردید یا دوباره نصب کردید و میخواید از سیو استفاده کنید اول بازی رو اجرا کنید بعد از تنظیم نور صفحه (برای ساخت خودکار پوشه سیو) میتونید بازی رو ببندید و سیو رو بریزید
(07-14-2016, 12:34 AM)MONSEF نوشته است: برنامه تبدیل کرک بازی رو از یه مرکز اپلود پرشرعت خواستم.کسی سراغ نداره
تو اینترنت مرکز اپلوداشون کم سرعت ان
اگه تبدیل کرک 3dm به reloaded رو میخواید از این لینک دانلود کنید سرورها مشکلی ندارن و میتونید با تمام سرعتتون دانلود کنید