(08-12-2016, 12:15 AM)ChaosAgent نوشته است: سلام، من چندتا آهنگ با کیفیت 320 رو توی پوشه موزیک GTA V انداختم ولی وقتی که میرم توی بازی رادیو رو روی Self Radio میگذارم، آهنگ پخش میشه ولی خیلی صداش ضعیفه، مشکل از کجاست؟
سلام به شما دوستِ عزیز.
ایراد ممکنه سه دلیل داشته باشه.
1. صدایِ سیستم: صدایِ سیستم در حالتِ آخرین حد ممکن بگذارید.
2. صدایِ بازی: به بخشِ تنظیمات صوتی بازی برید و اصواتی از قبیل Music و صدای درون بازی که معمولاََ (FX) بهش گفته میشه رو چک کنید و در صورتِ کم بودنِ صدا، اون رو در آخرین حالت ممکن بگذارید.
3. صدایِ اسپیکر: صدایِ اسپیکر رو نیز چک کنید و بر روی آخرین حالت ممکن بگذارید.
در صورتِ جواب ندادنِ هیچکدام از راهِ حلها، اگر این مشکل را در هنگام اجرای بازی و صحنههای زد و خورد دارید، کارتِ صوتی را آپدیت نمایید در غیر این صورت ممکنـه مشکل ربطی به آهنگ شما داشته باشه.
یا این که طبق گفتهی دوستمون عمل کنید.
(08-12-2016, 12:23 AM)Dark Raider نوشته است:(08-12-2016, 12:09 AM)Mohammad Razmara نوشته است:(08-12-2016, 12:06 AM)Dark Raider نوشته است: سلام بچهها یه سوال دارم من میخوام با سرور یوبی راک انلاین بازی کنم این ارور میاد:
مشکل از نته؟
اگه یه سرور خوب هم معرفی کنید واسه انلاین بازی کردن ممنون میشم
سلام، مثل این که سرورِ یوبیراک قطع شده، میتونید با کمی جست و جو در سطح اینترنت سرورهای متنوع و حتی خیلی بهتر و زیباتر از یوبیراک پیدا کنید.
موفق باشید.
ینی مشکل از من نیست؟
گیمفا سرور نداره؟
خودتون انلاین بازی میکنید؟
(08-12-2016, 12:15 AM)ChaosAgent نوشته است: سلام، من چندتا آهنگ با کیفیت 320 رو توی پوشه موزیک GTA V انداختم ولی وقتی که میرم توی بازی رادیو رو روی Self Radio میگذارم، آهنگ پخش میشه ولی خیلی صداش ضعیفه، مشکل از کجاست؟
صدای self radio رو از تو قسمت audio که در setting هست زیاد کنید
سلام دوستِ عزیز،
ممکنه ارتباط با خودِ شخص شما داشته باشد، حداقل سرعت مورد نیاز برای اجرایِ بازی در حالت آنلاین، 512Kbps (واقعی) برگزیده شده، اگر کمتر باشه قطعاََ به مشکلاتی از این قبیل بر خواهید خورد.
در ضمن در نظر داشته باشـید 512 کیلوبایت باید واقعی باشه تا اجرای خوبی رو پیش رو داشته باشید؛ یعنی در تستِ سرعت، حداکثر روی 512Kbps یا بیشتر باشه. اگر مقداری هم کمتر باشه مشکلی نیست ولی ترجیحاََ 128Kbps استفاده نشه!
دوم، اگر اینترنتِ شما سالم باشه، پیشنهاد میکنم عملیاتهایی که گفته شده رو از ابتدا مرور کنید ببینید کم و کسری چیزی نیست.
سوم، ممکنه به دلیل ریختن ماد بر روی بازیتون باشه.
چهارم هم همون دلایلی که گفته شد.