08-30-2016, 08:12 PM
راستش مطلب شما از اون دسته مطالبی بود که شانسی واردش شدم و بعدش که مقدمه رو خوندم پیش خودم گفتم عجب شانسی! نمیدونم چرا، اما بنده با اینکه زیاد با عقیده شما موافق نیستم (شاید هم کاملا مخالف باشم)، اما با اینحال (بعضاً) منطقهایی که چاشنی مقالتون کرده بودید به دلم مینشست و یک تعادل ذهنی بین سلایق مختلف ایجاد میکرد. با حرفهای جناب بهرامی و استادی هم موافقم و گفتههای این عزیزان رو تکرار نمیکنم. فقط چیزی که اندکی هضمکردنش برام سخته، اینبود که مدیوم بازیها رو دو اصل در نظر گرفته بودید (که شاید هم درست باشه)، اما به عنوان نظر شخصی خودم، طبیعت بازیها هیچ اهمیتی برام نداره و خواه و ناخواه این دسته از موضوعات در جبهه سلیقه قرار میگیره. کلیت بازیها رو در واقع بخش داستانیش تشکیل میده! شاید دلیل بنده برای انجام خیلی از بازیها فقط و فقط داستان بازیه و حتی بعضاً حاضرم برخی از بازیها رو در حداقلهای گرافیکی و با کلی افت فریم و لگ هم اجرا کنم، فقط بخاطر بخش داستانیِ اون بازی. از جهتی با بخشی حرفاتون هم موافقم، چون این بخش از گفتههای شما مربوط به سلیقه نیست و کلیه. برای مثال تو بازیای مثل Don't Starve اساساً بازی روی گیمپلی تمرکز کرده و موفق هم شده! از اون طرف ما Undertale (اگر اسمش رو اشتباه نوشتم عذر میخوام) رو داریم که اساساً تمام هویت بازی رو داستانپردازی اون تشکیل میده و همونطور که در جریان هستید، موفق هم شده. در واقع عقیدهم اینه که درونمایهی یک بازی، تماماً به خود سازنده بستگی داره و اگر مقولهی تولید محتوا درست و اصولی پایهریزی بشه، محصول هم از هر نظر تکامل یافتهتر از آب در میاد. منظور اینه که بعید میدونم بشه اساس یک بازی رو اختصاصاً بشه به بخشی مرتبط دونست و تمام این بخشها در کنار هم تکامل پیدا میکنن. درواقع اینطور بگم که «داستان» اصولا به محتوای یک بازی، هدف و معنای واقعگرایانهتری میده و بدون اون، ممکنه این موضوعات دچار مشکل بشن. به عنوان نظر شخصیم هم باید بگم که اولین عنصر در رابطه با انتخابهام، برمیگرده به همین بخش «داستان»ی بازی و بارها شده که بسیاری از بازیهارو بخاطر همین بخش انجام دادم و تجربههای جالبی رو برام رقم زدن؛ اگرچه اون بازی بخاطر گیمپلی ضعیفش بارها مورد انتقاد قرار گرفته. در کل نخواستم مثل اساتید، نظر کارشناسی شده بدم و صرفا نظر خودم در رابطه با موضوعی که مطرح کردید بیان کردم. مرسی از خودت و مقاله پرمحتوا و جالبت. لذت بردیم. مرسی...
.gif)