(09-09-2016, 11:35 AM)THE LUNATIC FRINGE نوشته است: ممنون آقا سعید عالی بود مقاله
واسه من جیل با اختلاف اوله چه خاطره هایی با رزیدنت دارم تمام نسخه های اصلی و فرعیشو تموم کردمو بهترین فرنچایز زندگیمه من شاید ۶۰درصد فقط با کریس بازی کردم و انقدر عاشق این شخصیتم که حتی فک میکنم خودم کریسم و کلر خواهرمه و جیل عشقم![]()
بنظرم بهترین لحظه ای که میتونه تو رزیدنت اویل اتفاق بیفته ازدواج جیل و کریس و بعد از اون لیان و ایدا
(نظرم تو سایت رفت بره بررسی اینجام نوشتم)
درود بر شما. خیلی ممنون.
کاملا مشخصه از نظرت که چقدر عاشق این سری و این شخصیت ها هستی.
(09-09-2016, 02:36 PM)Moien_fr نوشته است: وایی چه کردی با من. یعنی به زور بعد مدت ها داشتم سعی میکردم بازی life is strange رو فراموش کنم همین که اسم max & chloe رو دیدم با اون دوتا عکس کلا دوباره کل بازی از جلو چشمام گذشت. بی نظیر بود این بازی. الان بخوام رتبه بندی شخصیتا رو از نظر خودم بگم اینه :
max & chloe این دوتا که با هم ، jodie holmes بعد mona sax (هنوز صحنه تیر خوردنش یادمه) بعدش elizabet تو بازی bioshock بعدش lara croft بعدش yennefer و ciri بعدش هم faith.
خیلیی خوب بود .
مرسی معین عزیز. لطف داری مثل همیشه
وای پسر واقعا این مکس و کلویی عجیب عالی هستن. چه بازی ای بود. من اصلا ماجرایی زیاد بازی نمیکنم ولی این رو دیوونه اش شدم واقعا
(09-09-2016, 06:09 PM)EXECUTIONER نوشته است: مقاله خوبی بود
دقت کرده باشین لارا از نسخه اول تا الان با حجاب تر شده
متشکرم.
نه اگر دقت کنید می بینید که در اصل اول با حجاب تر بوده و هر چی رفته جلو. بیشتر گرمش شده!!!!!!!!
![[تصویر: iya6_thumb-1920-546659.jpg]](http://uupload.ir/files/iya6_thumb-1920-546659.jpg)