01-21-2017, 08:27 PM
(01-21-2017, 07:53 PM)who i am نوشته است:(01-21-2017, 07:21 PM)BadBoyNeverDie نوشته است:اقا بی خیال این جا تاپیک جامع مشکلات هست نه تلگرام این بحثا کشش ندین حالا هر بازی کرک شد بازی کنید نشد بازی نکنید تلفظ ها هم متفاوت هست دوست عزیز من خودم همه این هارا می دونم ناسلامتی چهارسال دبیرستان انگلیسی پاس کردیم اونم با 17 یا 18 همچین تخصصی صحبت می کنید که انگار سه سال دانشگاه درس دادین من خودم همه این هارا می دونم لطفا هم الکی بحثا کش ندین بسه دیگه.اقا هر بازی کرک شد که شد نشد هم بازی نکنید این که بحث نداره.(01-21-2017, 07:02 PM)who i am نوشته است: اقا اس و اچ توی انگلیسی صدای ش میده نه س اگر زبانت خوب باشه میدونی.
در این مقطع کلمات یک کلمه کامل رو تشکیل نمیدن و از تلفیق دو کلمه متمایز به وجود آمدن
کلمه dis یا diss که به معنی بی احترامی و بی حرمتیه و honor که معنی افتخار و همون دیس آنرد درسته و تلفظ ش غلطه
https://translate.google.com/?source=gtx...Dishonored (به تلفظ صوتی گوش کنید)
در رابطه با بازی هم از معتبر ترین جاها برای تایید کرک و دانلود download.ir رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید
مفهوم و منظور پدیده وجود یه چیزی به اسم انجمن، همکاری کسایی که چیزی نمیدونن با کساییه که چیزیو بلدن تا همه با هم دیگه بتونن به یه مقصود مشترک برسن، پس این حرف که بحث رو کش دادن و... رو اصلا درک نمی کنم و دانش و میزان دانایی شما هم به کسی جز خودتون ارتباط نداره و من فقط قصدم رفع خطا ها بود و نه کوبیدن و خدایی نکرده مسخره کردن!
در رابطه با " اقا هر بازی کرک شد که شد نشد هم بازی نکنید این که بحث نداره " هم وقتی کسی سوالی میپرسه و کسی هم بلده جواب میده و اگر نمیدونه چیزی نمیگه و اینکه کشش بدن یا نه به طراح سوال و فرد مذکور با دانشش ربط داره
باز هم اشاره می کنم که موفق باشید
.gif)
سلام، من بچه ام :)
![[تصویر: photo_2017_02_16_22_35_10.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8286645700/photo_2017_02_16_22_35_10.jpg)