03-26-2017, 11:37 PM
(03-23-2017, 12:26 AM)مجیدنصر نوشته است:نصب آپدیت ها به تنهایی کفایت میکنه؟ یا باید ورژن بازی هم عوض بشه (این سوال رو البته بطور کلی میپرسم صرفا راجب این بازی نمیخام بدونم.(03-21-2017, 02:05 PM)MONSEF نوشته است: سلامسلام
دوستان راه حلی برای افت فریم بازی اساسین بلک فلگ وجود نداره؟؟؟
نسخه بلک باکس دارم
شما آپدیت های بازی رو نصب کردید؟
کارت گرافیکتون آپدیت هست؟
(03-21-2017, 04:43 PM)game77 نوشته است: دوستان تو بازی FAR CRY 4 یه مشکله اساسی با تیراندازی کردن دارمسلام
وقتی که برای تیراندازی رایت کلیک میکنم (میدونید چه حالتیه دیگه وقتی رایت کلیک میکنی اسلحه از حالت جهت نما تغییر میکنه و تفنگو میاره جلوت و اونطوری باید شکلیک کنی ) تو این حالت کنترل اسلحه خیلی مشکل میشه..!من شوتر های اول شخص زیادی بازی کردم ولی این مشکلو نداشتن.. اسلحه یجورایی خیلی کنده و وقتی موس رو سریع تر حرکت میدی یهو شتابش زیاد میشه.. به همین خاطر اصلا نمیتونم تو این حالت تیر اندازی دقیق داشته باشم و واقا بازی ناممکن شده برام.. مشکل از چیه؟ بازی من مشکل داره یا مشکل از فار کرای هست؟
تو تنظیمات هم میزان شتاب و حساسیت حرکت رو هرچقد تغییر میدم بازم این بد قلقی از بین نمیره![]()
شما چه نسخه ای از بازی رو دارید؟
آپدیت های بازی رو نصب کردید؟
اگه دارید از نسخه های اولیه استفاده می کنید با بازی به مشکل پیدا می کنید و نمی تونید بازی رو درست بازی کنید.
با این وضعیت کرایه تاکسیو پول بنزین دیگه نمیصرفه بریم سر کار