06-08-2013, 10:59 PM
(06-08-2013, 07:36 PM)'Timbersaw' نوشته است: خوب بزار یه چند تا سؤالم من بپرسم: بپرس عزیزم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
هر سؤال 1 یه نمره جمعاً 20 نمره ببینم چند میگیری[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] چند شدم خانوم معلم؟!
- تو زندگیت چه کاری هست که اگه میتونستی انجامش میدادی؟ کمک به نیازمندان.
- بهترین چیز تو دنیا برات چیه؟ تنها چیزی که موقع غم و شادی ها همیشه کنارم بوده و منو آروم کرده موسیقی بوده.
- اگه یه روز از خواب بیدار شی بعد ببینی میتونی ذهن آدم ها رو بخونی اول ذهن کی رو می خونی؟ صمیمی ترین دوستم.
- اگه بدونی فقط یه هفته زنده هستی اون یه هفته رو چجوری میگذرونی؟ میرم هیلو 1 رو میگیرم و بازی میکنم ، همچنین بیشتر دعا میخونم! بعدشم سریع میرفتم یه 3DS میگرفتم تا عقدش نمونه واسم! و میشستم Dexter رو کامل میدیدم.
- تو خونه تنها باشی چیکار می کنی؟ Witcher 2 بازی میکردم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
- تا حالا شده کل شب بیدار بمونی به یه نفر فکر کنی؟ آره فقط یه بار.
- آدم ولخرجی هستی یا قانع؟ نه باو ولخرج چیه؟ قاتع.
- گرونترین چیزی که خریدی و بعداً از خریدش پشیمون شدی چی بود؟ یه توپ بسکتبال به شدت گرون از نمایندگی آدیداس گرفتم و فقط باهاش 1 هفته بازی کردم. الان هم نمیدونم کجاست! هروقت به فکرش می افتم سرمو میکوبونم به دیوار آخه با اون پول میشد یه PSP خرید [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
- بهترین بازی پارسالی که انجام دادی چی بود؟ دی سانرد و مکس پین 3.
- چه سبک بازی خوشت میاد؟ اکشن سوم شخص ، Platformer ، 2D ، سکو بازی.
- بهترین هله هوله ای که دوست داری؟ چیبس فلفلی با ماست موسیر، به همراه نوشابه شیشه ای زم زم!
- چرا به نظرت تو هیچ قنادی قند نیست تو هیچ عطاری عطری نیست تو هیچ قهوه خونه ای قهوه نمیدن؟ ببین ریشه همه اینا بر میگرده به زمان قدیم: قنادی واسه این میگن چون کلا پایه هرچی تو قنادی هست قنده و اگه قند نباشه قنادی هم نیست. عطاری هم قدیم ها به کسی میگفتن عطار که همیشه با خودش یه جعبه داشته و میرفته بین مردم و عطر میفروخته. قهوه خانه هم بازم بر میگرده به قدیم، چون قدیم 90 درصد مردم به جای چای قهوه سرو میکردن. ولی امروزه هم بعضی از قهوه خونه ها قهوه میدن [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
- چرا پیتزا که خودش دایره است ولی همیشه تو بسته های مکعبی میزارنش؟ چون اگه تو دایره ای میذاشتن دیگه نمیشد تقسیمشون کرد و سس ها را هم دیگه نمیتونستن تو جعبه بذارن ، چون اگه میخواستن بذارن باید رو خود پیتزا میذاشتن در نتیجه این کار باعث آلودگی پیتزا میشد.
- اگه یه حیوونی باشه که بیشتر از اون یکی ها خصوصیات تو رو بازگو کنه اون چیه؟ چیتا.
- اگه بگم تو این سایت یه نفر یک سال تو زندان بوده به نظرت کی میتونه باشه؟ تو سایت گیمفا؟! زندان؟! نمیدونم والا!
- آخرین باری که تو حموم رفتی چه آهنگی رو گوش دادی؟ کامران و هومن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
- اگه به نظر تو موشک ها را زن ها درست کرده بودن شکل دیگه ای داشت؟ آره دایره ای بود. البته فکر کنم [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
- بیشترین سرعتی که با ماشین رفتی و بیشترین جریمه ای که شد؟ بابا من 30 تا بیشتر نرفتم! اونم ساعت 4 صبح که تو خیابون سگ پر نمیزد!
- اگه کل زندگیت یه فیلم باشه اسمشو چی میزاری؟ پسری تنها در کوچه های مشهد.
- نظرت چیه من فردا امتحان دارم الان دارم اینجا سؤال می پرسم؟ اشکال نداره ریلکس باش هیچ اتفاقی نمی یوفته. یه شعاری ما بچه هایی که کم درس میخونیم (تنبل نه ها!) اینه که همیشه توکل به خدا کنه همه چی درست میشه!