09-22-2013, 09:35 PM
(09-22-2013, 09:03 PM)'a.gamer' نوشته است: ممنون، پیش نمایش بسیار جالب؛ ولی مختصری بود!
نقاط ضعف پیش نمایش :
1. تعداد بسیار کمی غلط املایی دارید.لطفا بگید،اصلاح بشه
2. خیلی خلاصه وار توضیح میدید و آدم فکر می کنه که دوست دارین مقالتون زود تموم بشه!به خاطر اینک خواننده حوصلش سر میره و کل متن رو نمی خونه اما چشم ازاین به بعد طولانی می نویسم
3. مقدمه عالی بود؛ ولی باید حدود 500 کلمه باشه.این اجباره؟
4. به شخصیت پردازی سازندگان اشاره نکردید.از این به بعد چشم
5. طراحی محیط و طراحی بصری بازی، مبحث خیلی مهمی هست که درباره اش چیزی نگفتید.فک کنم در موردشون تو قسمت بحث در مورد گرافیک توضیح دادم
6. تاریخ عرضه بازی، بهتر هست که به صورت فارسی باشه!مشکل تایپ ایجاد می شه ونظم متن به هم می خوره
7. شما درباره این که چرا " دزدان دریایی رو انتخاب کردند، توضیح دادید؛ ولی کامل نگفتید! دلیل دیگه اش هم این بود که دزدان دریایی هم مثل قاتلین، می تونند از در و دیوار به آسونی بالا برند و ...طبق ترجمه خبر تو گیمفا گفتم ولی چشم از این به بعد دقتم رو بیشتر می کنم (اما خیلی راختم نمیتوننا مثلا ناخدا های دزد دریایی که فقط یه پا دارن فکنکنم بتونن:دی)
8. بهتره که در قسمت "کلام آخر"، یک جمع بندی هم انجام دین.[color=#FF0000]چشم اضافه خواهد شد
9. می تونستید بیوگرافی شخصیت ها رو هم بنویسید.فک کنم تا موقع تاریخ عرضه بازی بیوگرافی دقیقی وجود نداشته باشه چون من می خواستم این کارو کنم اما نبود
ولی واقعاً برای بار دوم عالی بود! پیش نمایشی که نوشتید، از نظر ادبی، در سطح بالایی قرار داره![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنونم،نظر لطفتونه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]