11-19-2013, 11:45 AM
(11-19-2013, 11:08 AM)'mahdi081' نوشته است:(11-19-2013, 10:29 AM)'michelbastos' نوشته است: دوستان من مشکل دارم .
البته میگه آپدیت کارت گرافیک رو نصب کن ! ولی نصب میکنم پیغام میده !
این پیغامه :
و وقتی میرم داخل بازی پیغام آپدیت کردن کارت گرافیک رو میده ، که آپدیتش کنم ولی همون پیغام بالا رو میده .
آپدیت رو از پی سی دی دانلود کردم !
شما حتما باید اپدیت مخصوص کارت گرافیک خودتون رو نصب کنید
کارت گرافیک شما چیه ؟
کارت گرافیکم :
جی فورس - gt-440
هست ، من قبلا از سایت انویدیا ، با شیلتر شکن (( [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] )) ، دانلود میکردم ، البته با ساکس .
الان میرم سایتش و درست هم میزنم مشخصات ، دانلود میکنمش با سایفون ولی اون وسطاش وایمیسته .
.
الان هم سایتی پی سی دی دانلود کردم نمیدونم کدوم قسمتش رو دانلود کنم ، یعنی نوشته کارت های گرافیک سری 400 برای pc دانلود کردم ولی چه کنم همیشه خودم دانلود میکنم و درسته این دفعه هنمیشه !!!!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
جی فورس - gt-440
هست ، من قبلا از سایت انویدیا ، با شیلتر شکن (( [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] )) ، دانلود میکردم ، البته با ساکس .
الان میرم سایتش و درست هم میزنم مشخصات ، دانلود میکنمش با سایفون ولی اون وسطاش وایمیسته .
.
الان هم سایتی پی سی دی دانلود کردم نمیدونم کدوم قسمتش رو دانلود کنم ، یعنی نوشته کارت های گرافیک سری 400 برای pc دانلود کردم ولی چه کنم همیشه خودم دانلود میکنم و درسته این دفعه هنمیشه !!!!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img]