موضوعها: 49
پلتفرم های شما:
سلام چرا موقع اجرای بازی cod bo2 ارور(((nor respi)یه چیزی تو همین مایه ها))) میزنه بعد از پخش اون فیلم و از بازی خارج میشه
خواهش میکنم کمکم کنید[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
تمامی حقوق اینجانب متعلق به بنده می باشد. l:
گیمفا!لطفا نام کاربرینونو عوض نکنید
Error Dxgi.dll
we know everythings
موضوعها: 0
سلام به همه دوستان
برای اولین بار GTA IV رو بدون درد سر نصب کردم، فقط یه مشکل دارم.
بازی تو جاهایی که میره رو حالت فیلم صدا نداره! خیلی رو اعصابه، مجبورم همه فیلم هاش رو اسکیپ کنم بره . . .
کسی راهی نداره؟؟
.
.
.
چون سبوی تشنه کاندر خواب بیند آب و اندر آب بیند سنگ، دوستان و دشمنان را می شناسم من
من بیوشاک رو گرفتم از top2download البته خریدم دی وی دی آخرش وقتی داره پارت 2 رو اکسترکت میکنه میگه رمز غلطه درحالی که رمز برای پارت 1 درسته از سایتشم اومدم دانلود کنم لینک های مستقیم قطع بود دویمیش هم اکانت هیپ فایل می خواد
حالا من چیکار کنم[img]/images/smi/new/wall.gif[/img][img]/images/smi/new/smilie (19).gif[/img]
سلام دوستان من در بازی Remember ME در Episode 3 که باید دایره هارو با وسیله روی دستش خطهارو درست کنی که بالابره گیرافتادم عکس هم از مرحله گذاشتم لطفا نگاه کنید اگر کسی تونست به من کمک کنه متشکرش میشم ممنون ( نوید فرحناکی )
عکس مرحله :
http://up.ariyadownload.com/?di=S98Y
remember me
سلام. من بازی remember me رو نصب کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه این ارور رو میده
- failed to create the d3d9 device!this can happen if the desktop is lockes exiting ….
چیکار باید کرد آیا؟؟؟
داداش این مشکل از گرافیک هستش یا DX9 شما DX9 رو از محل نصب بازی قسمت Support نصب کن احتمالا درست میشه