موضوعها: 0
آخ آخ من عاشق فیلم جان ویک هستم. یعنی هر بار که میبینم بازم برام تازگی داره. تازگی متوجه شدم قسمت 3 رو هم دارن میسازن.
فیلم ارباب حلقه ها و هابیت هم فوق العادس.
کسی فیلم تو سبک لیمیتلس میشناسه معرف کنه ؟ limitless
من یه فیلم دیدم the hunt که فکر کنم دانمارکی یا المانی بود و بی اندازه جذاب بود این فیلم و با فاصله بهترین فیلمی که دیدم بوده
the legend of 1900
یک فیلم فوقوالعاده به کارگردانی جوزپه تورناتوره (کارگردان مالنا و سینما پارادیزو) درباره ی یک نوازنده ی ترومپت هست که توسط یکی از کارگران موتورخانه ی یک کشتی مسافری در عرشه ی کشتی پیدا میشه و زندگی خودش رو در همون کشتی مسافری ادامه میده در ادامه برای خروج از کشتی و اولین تجربه ی لمس خشکی با چالش های درونی قابل تاملی مواجه میشه که به نحوی به اضطراب های درونی انسان که از ابتدای خلقت با وی زاده شدند اشاره داره
مثل اضطراب آزادی، در نگاه اول شاید فکر کنید آزادی چیز خیلی خوبیه اتفاقا و نمیشه با در کنار کلمهی اضطراب به کار بردش ولی ازادی در عین این که چیز خوبیه می تونه خیلی هم ترسناک باشه چون آزادی با تصمیم همراهه و هر تصمیم هم با مسئولیت....
دیدن این فیلم شیرین و ساده ولس در عین حال عمیق رو به همه ی دوست داران سینما و به خصوص دوستانی که در باب فلسفه ی اگزیستانسیال مطالعاتی داشتند پیشنهاد میکنم .
(04-05-2020, 04:43 PM)elahetaheri نوشته است: من یه فیلم دیدم the hunt که فکر کنم دانمارکی یا المانی بود و بی اندازه جذاب بود این فیلم و با فاصله بهترین فیلمی که دیدم بوده
این فیلم فوقالعادست واقعا بینظیره.... امسال بازیگر همون فیلم یه فیلم دیگه بازی کرده به اسم Druk اون رو هم ببینین خیلی خوبه
[url=https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7_%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%88][/url]سینما پارادیزو هم اصلا احتیاج به تعریف نداره
موضوعها: 3
(07-10-2016, 01:44 PM)Mental Patient نوشته است:
ChinaTown
محله چینیها، اثری با پسزمینهای بیش از حد تاریک!
وقتی که خواستم یه متن در مدح محله چینیها بنویسم، هیچی به ذهنم نمیومد. کلمات عاجز بودن و از دستم فرار میکردن. نمیدونستم در مورد بازی استادانه جک نیکلسون بنویسم یا کارگردانی فوقالعاده خوب رومن پولانسکی. یا از فیلمنامه پر از تنش و کنش رابرت تاون! شدیداً تو فکر بودم، اما به این استدلال رسیدم که محله چینیها نیازی برای اثبات نداره. این اثر یه مورد غیرممکن و درونآزماست که همواره شخص رو با خودش همراه میکنه و اونارو تا سرحد مرگ، تحتِفشار قرار میده. سمبلیسم از ویژگیهای بارز فیلمه. نمادهایی که هرکدوم بهدرست و نادرست بودن راههای شخصیتهای اصلی اشاره دارن و همواره برای مخاطب سوالاتی رو بهوجود میارن... خب یه اشارهای هم بکنیم به رواعصاب ترین مورد فیلم! باندپیچی دماغ نیکلسن که اگه چیزی از فیلم یادتون بره، مطمئناً این مورد همیشه تو ذهنتون میمونه. متاسفانه، فیلم مورد بیمهری آکادمی اسکار قرار گرفت و حقش پایمال شد. البته بهکار بردن لفظ «پایمال» زیاد درست نیست؛ چراکه این اثر با شاهکار فورد کاپولا - پدرخوانده ۲- روبرو شد فیلمی که عملاً ترکوند! اما هرچی باشه، نمیشه از فیلمی گذر کرد که راجر ایبرت اون رو توی دو کلمه «تعلیق و شوک» توصیف کرده!
خدایا من ه میلیون بار خواستم این فیلم رو بینم نتونستم.از مرحوم تاینی همگرفتم از اون موقع روی هارد مونده