موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
دوستان یه سوال دارم خواهشا جواب بدید
امروز یه پیشنهاد فروش ps3 از دوستم گرفتم. 350 گیگابایت به همراه دو تا دسته ی وایرلس، یه ماه کار کرده.
1400000 تومان. می ارزه انقدر به نظرتون؟ تازه بهتر نیست که وایسم واسه ps4؟ چقدر طول میکشه که هک بشه؟ اصن هک میشه؟
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
ببین عرفان جان به نظر من بهتره الان PS3 رو بخری چون قیمتش هم مناسبه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
PS3 میتونه تا 3 یا 4 سال سر گرمت کنه و البته انحصاری های فوق العاده ای هم داره که نمیشه ازشون گذشت. در ضمن اصلا معلوم نیست هک شدن PS4 چقدر طول بکشه یا اصلا شاید هک نشه[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
به نظر من همین PS3 رو بخر و Beyond هم لیک شده[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
خب حرفات درسته ولی من مطمئنم که PS4 توی یک یا دو سال هک نمیشه. اگه اشتباه نکنم PS3 توی 3 سال هک شد و هک PS4 سخت تر هم هست. من فکر کنم یه PS3 بگیری و حداکثر تا 3 یا 4 سال ازش استفاده کنی احتمالا PS4 تا اون موقع هک میشه و بعد PS4 میخری[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
تازه انحصاری های الان سونی از نسل بعد بهتره. Uncharted 1,2,3 و MGS 4 و TLoU و Beyond و GoW و عناوینی که برای PS3 و X360 اومدن مثل GTA V و Metal Gear Rising و RDR.
به هر حال تصمیم نهایی با خودته[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
خیلی راحت درباره ی خریدن کنسول حرف میزنی! یه پی اس 3 میخری سه چهار سال استفاده میکنی بعد میری پی اس 4 میخری. به همین راحتی!!!!
بابا ما انقدرم پولدار نیستیم.
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
معذرت میخوام[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
خب خدا رو چه دیدی شاید تا اون موقع ارزون شد[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
اگه اینجوری به قضیه نگاه کنی بهتره که برای هک شدن PS4 صبر کنی
موضوعها: 2
اگر واقعا قصد خریدن کنسول رو داری خب قطعا با توجه به شرایطی که داری به نظرم از بین PS3-X360 فکر میکنم PS3 باز بهتر باشه. نسل بعد هم واقعا اگه قیمت ها بکشه پایین من خودم میتونم با تعویض بازی ها کارم رو پیش ببرم ولی با این شرایط خیر. اگه واقعا نیاز داری PS3. در غیر این صورت همون پی سی رو ارتقاع بدی بهتره.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دوستان پی اس 3 برای هر بازی جدیدی ک میاید باید آپدیت کنی دستگاه رو ؟؟
هزینش چقدر میشه ؟