10-05-2015, 12:32 PM
به نام خدا
در این زمان بازی های ریسینگی هستند که هر یک از ما به شدت منتظر ان هاییم . از گرن توریسمو 7 گرفته تا فورزا هورایزون 3 . همه این بازی ها برای ما لذت بخش بودند که شدید منتظرم نسخه های بعدی ان هستیم . در ادامه به بررسی ان ها میپردازیم .
forza
horizon 3
پس از ساخت نسخه موفق از بازی فورزاهورایزن PG سراغ ساخت نسخه دوم بازی رفت . این نسخه هم همانند نسخه اول یک بازی موفق شد و بهتر از رقیب خود یعنی درایوکلاب عمل کرد . این عنوان طرفدار های خاص خود را دارد و همه از این بازی خوششان امد . شاید به دلیل اپن ورلد بودن بازی است . خب طرفداران حق دارند چون محیط این بازی انقدر زیبا و تمیز کار شده بود که همه را هیبت زده کرد . نواوری های زیادی هم داشت . مثل مسابقه در دل کوه و دشت . همچنین این بازی از تعداد ماشین های زیادی بهره میبر که به 210 تا میرسید. این بازی برای xone و x360 منتشر شد . اما یک سری ویژگی های نسخه xone را نداشت . حالا پس از منتشر شدن forza motor sport 6 به احتمال زیاد ترن 10 از نسخه جدید هورایزون رونمایی خواهد کرد و همه در انتظار ان هستند
gran turismo 7
پس منتشر شدن نسخه کمی ناموفق گرن توریسو 6 برای کنسول نسل هفتمی سونی یعنی پلی استیشن 3, PD سراغ ساختن نسخه 7 این عنوان بر روی ps4 کرد.
این بازی هنوز معرفی نشده اما تایید شده . همچنین سازندگان در کنفرانس معرفی بوگاتی جدید حضور داشتن و به احتمال زیاد قرار است این بوگاتی ماشین مورد علاقه طرفداران برروی نسخه 7 شوند . همچنین احتمال میرود که نسخه 7 بازی در کنفرانس psx 2015 معرفی شود . من که خودم نمیتونم تا معرفی این بازی صبر کنم.
project cars 2
پس از منتشر شدن نسخه موفق اول این بازی پس از یک ماه sls از نسخه دوم این عنوان با کمی اطلاعات معرفی کرد . بر طبق ادعای سازندگان این بازی شامل مسابقه در زمین برفی مسابقات رالی و مسابقات در زمین شنی و وجود بخش کواپ میشود . یکی از نکات منفی در نسخه قبل عدم وجود ماشین های زیاد در بازی بود. اما حالا طبق گفته sls نسخه دوم بازی ( تا الان ) شامل 200 تا ماشین است که احتمال میرود بیشتر شود . sls هنوز هیچ تریلری بیرون نداد و فقط چندتا عکس از بازی منتشر کرد .
دوستان من در این مقاله فقط بازی هایی رو نوشتم که از ان ها اطلاعات زیادی داشتم . اگر بازی ای است که جا انداختم لطفا شما با اطلاعات بهم بگید تا به مقاله
اضافه کنم .