امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترجمه کتاب به دام انداختن غول در skyrim
به نام خداوند بخنشده مهربان
ترجمه داستان: به دام انداختن غول!
اگر شما فکر می کنید که یک غول دیده اید خیلی آرام وآسته برگردید و کمین بگیرید.یک شکارچی ماهر و عاقل می داند که آمادگی کلید موفّقیّت است و او قطعاً نمی خواهد که یک غول بی ارزش را شکار خود سازد.
امّا آیا این یک غول است که شما آن را حیطه کرده اید؟
مراحل شکار
بخش اوّل:
اوّلین قدم برای شکار،شناخت درست و مناسب شکار است.غول ها تقریباً به شکل انسان هستند.با دستان کشیده که انگشتان آن دارای پنجه های بسیار تیز هستند.دهان این حیوان دارای دندان های تیز و دندانه دار است که بهتر است استخوان های شکارچیان بی مصرف و نادان را بجود که کتاب مرا نخریده اند!
بدو شک،عجیب ترین خصوصیّت غول ها سوّمین چشم آن ها است که در وسط پیشانی آن هاقرار دارد.پوشش آن ها در زیر یک پوست ضخیم و مودار پنهان شده است.رنگ پوست آنها بستگی دارد به شرایط ناحیه زندگی آنها.برای مثال غول های غار پوستی مایل به قهوه ای دارند در حالیکه غول های برفی پوستی سفید مانند یک کت سفید آن ها را پوشانده است.
[تصویر:  12703-5-1331506732.jpg]
بخش دوم:جلوی آسیب دیدن خود را بگیرید!
خوب،شما یقیناً یک غول را شناسنایی کرده اید و حالا شما در کمین حیوان هستید،
آماده حمله!
شمادریک مبارزه تنگاتنگ هستید ولی غرور شما (ایمان به خودتان)باعث پیروزی شما و زنده ماندنِ تان میشود.
اوّلین نکته ای که به شما گفته میشود این است که غول ها نسبت به اندازه شان بسیار سریع و قوی هستند.یک غول دوست دارد که شکار خود را به زمین بکوباند(له کند)تا آن شکار را با چنگال ها و ضربه های مرگبارانه دستان خود،تسلیم خود سازد.در این شرایط من به طوری که کاملاً مطمئن هستم یک سپر خوب را مناسب نبرد با غول می دانم.
اگر شما به اندازه کافی شجاع باشید یا اگر شما به اندازه کافی دیوانه باشید بدو سپر مبارزه میکنید!
البتّه در این شرایط بهتر است بلد باشید که با سلاحتان چگونه دشمن را از خود دور کنید.
غول ها حتّی دارای قابلیّتی هستند که آنها را مداوا کند.به هر حال،شما نباید نبر با چنین موجودی را طولانی کنید.سرعت و حمله کردن کلید موفّقیّت برای شکست یک غول هستند،چون هیچ موجودی در دنیای اسکایریم (تامریِل)نیست که بتواند بدون این راه ها،یک غول را شکست دهد.
البتّه،سرعت و حمله پیاپی راه شما را برای کشتن یک غول عصبانی،سخت و دشوار میکند.
وایجا است که سلاح مخفی من به کار شما می آید.
[تصویر:  300px-Troll.jpg]
بخش سوم:سلاح مخفی فیِن
حمله کن دوست من!این کلمه را بخاطر خود بیاور و آن را تکرار کن تا بخشی از خاطره و ذهن تو شود.حمله کردن،سلاح تمام عیار شکارچیان غول است.
من نمی توانم نقش حمله و آتش را درمبارزه با یک غول اغراق کنم.بیشتر غول ها سعی می کنند تا در جا های سرد زندگی کنند به خاطر همین این نوع از غول ها نسبت به آتش آسیب پذیر هستند.اگر شما نمی توانید از جادو های آتشین استفاده کنید یک سلاح آغشته شده به جادوی آتش را با خود به میدان ببرید.
چرا غول ها نسبت به آتش آسیب پذیر هستند؟حکایت ها و شایعات به ما یاد آوری مکنند که توانایی غول ها در مهار کردن جادو های آتشین کم است من واقعا جواب درست را نمیدانم
ولی من به شما وعده میدهم که آتش بر غول ها غلبه می کند،این را از قدیم گفته اند و میگویند.
[تصویر:  Combat_TrollFireSword.jpg]
بخش چهارم:مخلّفات غول!
غول باید مرده باشد ولی کار شما تمام نشده است.
به آتش ها اجازه دهید که خاموش شوند و بعد از آن جسد غول را جست و جو کنید.اگر شما خوش شانس باشید مقداری از اجزای بدن غول را پیدا می کنید که قیمت خوبی برای آن در مغازه دارو فروشی گذاشته شده است.ولی شما می توانید استعداد خوبی در دارو سازی پیدا کنید و از آن ها در همه ی معجون ها استفاده کنید.
شاید هم تعدادی از وسایل بازمانده از شکارچیان نادانی که کتاب مرا نخریده اند را نیز پیدا کنید.
بدون شک از این پول می توانید در هر کاری استفاده کنید.
حال خودتان دبال یک غول بگردید و نشان دهید شکارچی غول توانا و مشهوری هستید.
ترجمه:امیررضا حیدری
با تشکّر از خواندن این مقاله.

من میخوام مترجم سایت شم کسی نمی پسنده؟
پاسخ
چنین حرکتی در فروم واقعا بدیع هست! تبریک میگم. یه سوال شما مستقیما از تو کتاب داخل بازی ترجمه کردین یا این که متن وبسایت Gameinformer رو؟ البته دوتاشم یکیه ولی اگر داخل بازی این کتاب رو دیدین و ترجمه کردین باید بگم فوق العاده هست.
من اسکایریم زیاد بازی کردم ولی تا اونجایی که من میدونم Giant ها این شکلی نیستن و تصاویر بیشتر شبیه Troll هستش.
پاسخ
(01-10-2014, 12:25 AM)'Expellite' نوشته است: چنین حرکتی در فروم واقعا بدیع هست! تبریک میگم. یه سوال شما مستقیما از تو کتاب داخل بازی ترجمه کردین یا این که متن وبسایت Gameinformer رو؟ البته دوتاشم یکیه ولی اگر داخل بازی این کتاب رو دیدین و ترجمه کردین باید بگم فوق العاده هست.
من اسکایریم زیاد بازی کردم ولی تا اونجایی که من میدونم Giant ها این شکلی نیستن و تصاویر بیشتر شبیه Troll هستش.

من از خود کتاب دیدم.
با تشکّر

پاسخ
(01-10-2014, 12:25 AM)'Expellite' نوشته است: چنین حرکتی در فروم واقعا بدیع هست! تبریک میگم. یه سوال شما مستقیما از تو کتاب داخل بازی ترجمه کردین یا این که متن وبسایت Gameinformer رو؟ البته دوتاشم یکیه ولی اگر داخل بازی این کتاب رو دیدین و ترجمه کردین باید بگم فوق العاده هست.

درسته این ها Troll هستن و راحت میشه کشتشون. اون Giant ها رو که اصلا نمیشه کشت...
ممنون بابت مقاله خیلی چیز جالبی بود. دفعه بعد خواستین بنویسین بهتره با شکل معمولی بنویسین و ایتالیک نکنین.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
یه چیز واقعا معرکه ای است .....با تشکر از زحماتتون
خبرنگار ازمایشی
I LOVE YOU GAMEFA

پاسخ
مقاله جالب و خیلی خوبی بود. خسته نباشید.

فقط قبل انتشار مطلب چند باری کامل بخونیدش تا تمام غلط هاش گرفته بشه چون در چند بخش جا انداختن کلمات دیده می شد.

ولی در کل از مطلبت واقعا خوشم اومد و ترجمه خوبی هم داری.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[تصویر:  38858454046459083312.png]

پاسخ
اگر ترجمه ای دیگه از کتاب ها میخواین من آماده ام.(من میخواهم مترجم شوم)

خبر،خبر
با این نامه که در دلوین میلوری در رجد فالگون هست ،میتوانید پول دار شوید چون یک نامه قراردادی هست،مربوط به برادر هود
اگر شما آن را بخوانید به شما ماموریتی داده میشود و پولدار مشوید.
متن نامه:
آسترید،
بگذار که آشکار شود که این نامه بیش از 15 هزار سپتیم (پول اسکایریم) ارزش دارد.
این توافق نامه ما است.
من کاری را که خواسته بودی کردم.

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترجمه متن بازی Iranian_Tara 0 1,356 08-07-2017, 05:38 AM
آخرین ارسال: Iranian_Tara
  اژدهازاده‌ی تمام نشدنی! | نقد و بررسی عنوان The Elder Scrolls V: Skyrim DJ-BisMark 20 9,088 06-17-2015, 08:07 PM
آخرین ارسال: John Watson
  اژدها زاده از نگاهی دیگر - نقد و بررسی The Elder Scrolls V: Skyrim Pooriya__kh 3 1,955 05-21-2015, 11:48 AM
آخرین ارسال: Devil Prince
Star 15 Mod که The Elder Scrolls: Skyrim را چشم نواز تر از قبل می کنند Devil Prince 2 1,859 05-15-2015, 02:44 PM
آخرین ارسال: Devil Prince
  ترجمه نقد بازی Metal gear solid 5 youoy 12 4,543 01-19-2014, 05:45 PM
آخرین ارسال: nami1

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان