موضوعها: 9
اقای مجید نصر من دقیقا مشکل اقا علی رضا رو دارم :((
بازی داشت قشنگ اجرا میشد با3dm ها گفتم به زار با ریلود خوب اجراش کنم
اون فایل 600 مگی رو دانلود کردم
با اپدیت 1.2.3.4.5 بعد همرو کپی کردم تو فایل بازی
بعد وقتی اجرا کردم نوشت ( با لانچری که تو کرک ریلود بود چون با gta v.exe نشد)
شما این بازی رو خریداری کردید من خوشحال شدم :) فکرکردم درست شده :((((
بعد که رفت تو لودینگ عکس اول نه عکس 2 استاپ ورکینگ میده میپره بیرون
الانم هرچیمیخوام باز با 3dm اجرا کنم نمیشه
جانه هرکی دوست داری کمک کن 600 مگ تو ساعت معمولی دان کردم کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موضوعها: 0
05-20-2015, 01:28 PM
(آخرین ویرایش: 05-20-2015, 01:37 PM، توسط bioware.)
(05-20-2015, 12:20 PM)gamertop نوشته است: اقای مجید نصر من دقیقا مشکل اقا علی رضا رو دارم :((
جانه هرکی دوست داری کمک کن 600 مگ تو ساعت معمولی دان کردم کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش اگه stop working میده به احتمال زیاد یه سوتی بزرگ دادی!!!که منم همین سوتیو دادم.ببین بردار من اون فایل 600 مگی رو که دانلود کردی توش 4 تا فولدر بود.update-gta v retail to steam-crack.rld-installer.شما باید این کارو انجام بدی:محتویات دو پوشه ی crack rld و gta v retail رو در محل نصب بازی کپی کن.دقت محتویاتش یعنی خود فولدر نه بلکه اونایی که توی این دوتا فولدر هست رو باید کپی کنی.ولی فولدر update برعکس این دوتاست یعنی باید خود فولدر update رو تو محل نصب بازی کپی کنی نه محتویاتش رو.شما اول کل بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد همه ی این کارایی که گفتم رو انجام بده درست میشه.اینم بگم من اینو رو نسخه فول انلاک امتحان کردم نمی دونم رو corepackجواب میده یا نه.یادت نره social club رو هم نصب کنی :D
(05-20-2015, 12:26 AM)almasgame.com نوشته است: (05-19-2015, 11:53 PM)hitass نوشته است: اقا من تو یه مرحله گیر کردم
درصد 27.9 اون مرحله که میری ماسک و لباس و یه ماشین اشغالی و یه کامیون میدزدی که به صورت Hs تو نقشه ان تا تراور هم میری!
اونا رو که همه انجام میدم دیگه هیچ معموریتی تو نقشه ندارم به جز علامت سوال!
میشه کمکم کنین باید چیکار کنم؟
اگه اشتباه نکنم باید یک ماشین چهار در یا یه ماشین پرسرعت هم پیدا کنید و توی یک مکان خلوت که مردم رفت و آمد نمیکنن ببریدش بعد زنگ بزنید به یکی از کاراکتر ها
درضمن اگر از نسخه 3dm استفاده میکنید فایل انتقال به ریلودد رو دانلود کنید و انتقالش بدید چون از همون مرحله به بعد stopped working های بازی توی مراحل شروع میشن و کلی بدبختی و راه های مشکل برای رد کردن مراحل باید انجام داد که توی نسخه ریلودد حل شدن
انتقال دادم با کدوم کرکتر ماشین ور دارم و به کی زنگ بزنم؟؟
ممنون میشم دقیق تر بگی
مرسی
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
یک سوال کند بودن بازی به خاطر کرک ریلوده یا سیستم من? :( :( :(
با خرید cd key اشتراکی حل میشه؟
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 2GB
05-20-2015, 05:37 PM
(آخرین ویرایش: 05-20-2015, 05:38 PM، توسط bioware.)
(05-20-2015, 01:55 PM)Alireza25 نوشته است: (05-20-2015, 01:28 PM)bioware نوشته است: (05-20-2015, 12:20 PM)gamertop نوشته است: اقای مجید نصر من دقیقا مشکل اقا علی رضا رو دارم :((
داداش اگه stop working میده به احتمال زیاد یه سوتی بزرگ دادی!!!که منم همین سوتیو دادم.ببین بردار من اون فایل 600 مگی رو که دانلود کردی توش 4 تا فولدر بود.update-gta v retail to steam-crack.rld-installer.شما باید این کارو انجام بدی:محتویات دو پوشه ی crack rld و gta v retail رو در محل نصب بازی کپی کن.دقت محتویاتش یعنی خود فولدر نه بلکه اونایی که توی این دوتا فولدر هست رو باید کپی کنی.ولی فولدر update برعکس این دوتاست یعنی باید خود فولدر update رو تو محل نصب بازی کپی کنی نه محتویاتش رو.شما اول کل بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد همه ی این کارایی که گفتم رو انجام بده درست میشه.اینم بگم من اینو رو نسخه فول انلاک امتحان کردم نمی دونم رو corepackجواب میده یا نه.یادت نره social club رو هم نصب کنی :D
خییییییییلی ممنون درست شد! :D
مشکل من کپی کردن محتویات پوشه آپدیت بوده :dodgy:
منظور منم از سوتی کپی کردن محتویات پوشه ی اپدیت بود که اولم خودم این سوتیو دادم!!! :D :D
چطوری می تونم حیوانات حالت دایرکتور را باز کنم؟