موضوعها: 1
سلام دوستان
لطفا اگه کسی اموزش اجرای بازی های مولتی دیسک {دو سی دی } رو یاد داره اموزشش رو قرار بده ؟
ID:Memol.javidi@yahoo.com
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
اقایون
آیا بازی Middle Earth
حتما باید روی هارد ایکس باکس نصب بشه؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
ببخشید می خواستم بدونم بهترین سرعت فن برای xbox جیتگ شده چنده
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من بازی COD:AW رو گرفتم برنر مکس دیسک دو بخش مولتی پلیر کاملا اجرا میشه انلاین هم بازی کردم ولی بخش کمپین که وارد میشم اول دموش مینویسه Cant Read Disc.Clean Disc With a Soft cloth و در همین حال که ارور اومده رو صفحه بازی هم داره اجرا میشه و من صدا رو میشنوم ولی صفحه ارور هست و نمیتونم بازی کنم کمک کنید[img]/images/smi/new/63.gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
11-28-2014, 10:53 PM
(آخرین ویرایش: 11-28-2014, 10:54 PM، توسط last assassin.)
(11-27-2014, 10:23 PM)'َAgent $epehr' نوشته است: سلام من بازی COD:AW رو گرفتم برنر مکس دیسک دو بخش مولتی پلیر کاملا اجرا میشه انلاین هم بازی کردم ولی بخش کمپین که وارد میشم اول دموش مینویسه Cant Read Disc.Clean Disc With a Soft cloth و در همین حال که ارور اومده رو صفحه بازی هم داره اجرا میشه و من صدا رو میشنوم ولی صفحه ارور هست و نمیتونم بازی کنم کمک کنید[img]/images/smi/new/63.gif[/img]
بازی رو نصب کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(11-20-2014, 09:02 AM)'gomnam3' نوشته است: ببخشید می خواستم بدونم بهترین سرعت فن برای xbox جیتگ شده چنده
بستگی به خودت داره
دمای کنسولت نباید زیاد بالا بره
من خودم روی 70 درصد می ذارم
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
پلتفرم های شما:
(11-28-2014, 11:35 PM)'َAgent $epehr' نوشته است: (11-28-2014, 10:53 PM)'last assassin' نوشته است: (11-27-2014, 10:23 PM)'َAgent $epehr' نوشته است: سلام من بازی COD:AW رو گرفتم برنر مکس دیسک دو بخش مولتی پلیر کاملا اجرا میشه انلاین هم بازی کردم ولی بخش کمپین که وارد میشم اول دموش مینویسه Cant Read Disc.Clean Disc With a Soft cloth و در همین حال که ارور اومده رو صفحه بازی هم داره اجرا میشه و من صدا رو میشنوم ولی صفحه ارور هست و نمیتونم بازی کنم کمک کنید[img]/images/smi/new/63.gif[/img]
بازی رو نصب کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اتفاقا امروز اینکارو کردم ولی تو 50 درصد نصب گیر کرد و همون ارور کثیف بودن دیسک اومد البته تو ارور متنی مبنی بر خش دار بودن هم بود ولی دیسک خش نداره یعنی اون حدی نیست که بخواد اجرا نکنه
اگر در بازی های دیگه مشکلی ندارید
احتمالا مشکل با دیسک بازی است؛ بازی رو با فلش نصب کنید(نمی دونم می شه یا نه ولی احتمال داره که بشه(یعنی فایلی که نصب میشه رد کنسول رو دانلود کرده و به کنسول انتقال دهید))[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
سلام و خسته نباشید
من یه Xbox 360 دارم
من جند وقت پیش Fifa 15 رو گرفتم دو سه روز اول بازی رو بدون مشکل اجرا کرد اما بعدش میتونم بگم که بازی از هر سه بار که میگزاشتمش تو دستگاه یک بار می آورد اونم به این صورت که بعد از گذشتن چند دقیقه از بازی صدای گزارشگر بعدش صدای تماشاچیا و کم کم هم چی از کار می افتاد وقتی هم نیمه اول تموم میشد بازی کاملا گیر میکرد.
به خاطر همین رقتم و بازی رو Burner max خریدم بار اول خیلی خوب آورد اما بار دوم بازی که تموم نشده از بازی زد بیرون و ارور disk is Unreadeable رو داد ( همونی که میگه سه مرحله چیکار کنی ) بع از اونم کلا نیاورد بازی رو.
من که اعصابم خورد شده بود رفتم و Pes 2015 رو گرفتم اینو نگم بهتره چون توی منو کلا گیر کرد و اصن تو بازی نرفت !!! به صوری که حتی دکمه وسط xbox هم کارنکرد.
میخواستم بدونم آیا مشکل از کنسول منه یا بر حسب تصادف dvd ها خراب در اومده؟ ممکنه از update باشه ؟
ضمنا بگم که چند تا از بازی های قبلیمو امتحان کردم بدون ایراد آورد.
ببخشید خستتون کردم ولی خدایییش خیلی این چند وقت عذاب کشیدم.
لطفا زودتر جواب بدین.
باتشکر
پلتفرم های شما:
(12-14-2014, 10:52 PM)'Heath' نوشته است: سلام و خسته نباشید
من یه Xbox 360 دارم
من جند وقت پیش Fifa 15 رو گرفتم دو سه روز اول بازی رو بدون مشکل اجرا کرد اما بعدش میتونم بگم که بازی از هر سه بار که میگزاشتمش تو دستگاه یک بار می آورد اونم به این صورت که بعد از گذشتن چند دقیقه از بازی صدای گزارشگر بعدش صدای تماشاچیا و کم کم هم چی از کار می افتاد وقتی هم نیمه اول تموم میشد بازی کاملا گیر میکرد.
به خاطر همین رقتم و بازی رو Burner max خریدم بار اول خیلی خوب آورد اما بار دوم بازی که تموم نشده از بازی زد بیرون و ارور disk is Unreadeable رو داد ( همونی که میگه سه مرحله چیکار کنی ) بع از اونم کلا نیاورد بازی رو.
من که اعصابم خورد شده بود رفتم و Pes 2015 رو گرفتم اینو نگم بهتره چون توی منو کلا گیر کرد و اصن تو بازی نرفت !!! به صوری که حتی دکمه وسط xbox هم کارنکرد.
میخواستم بدونم آیا مشکل از کنسول منه یا بر حسب تصادف dvd ها خراب در اومده؟ ممکنه از update باشه ؟
ضمنا بگم که چند تا از بازی های قبلیمو امتحان کردم بدون ایراد آورد.
ببخشید خستتون کردم ولی خدایییش خیلی این چند وقت عذاب کشیدم.
لطفا زودتر جواب بدین.
باتشکر
ببینید چند تا احتمال هست
یه احتمال خیلی ضعیف اینه که به طور اتفاقی دیسک های جدید خراب باشن
ولی یه احتمال قوی اینه که لنز دستگاهتون مشکل داشته باشه
لنز دستگاه اگر مدت زیادی بدون برنرمکس بازی کنید مشکل می خوره
یعنی بهتره همیشه برنرمکس تهیه کنید که مشکل نخورید
ولی برای این که مطمئن شید
یه بازی سالم که دوستاتون دارن رو بگیرید که برنرمکس باشه بعد هم اجرا کنید
در ضمن توصیه می کنم همه بازی ها رو(در صورت در اختیار داشتن فضا) روی هارد کنسول نصب کنید که به مشکلی بر نخورید
لنز الان که نه یعنی یک سال پیش 100 تومن اینجورا بود
در هر صورت اگه بازم مشکلی بود در خدمتم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]