امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات و مشكلات XBOX 360
بسم ا..الرحمن الرحیم
سلام  من چند هفته است که طذخط خریدم فکرکنم slimباشه چون از اینهایی بود که اسلیمه4گیگ حافظه یک دسته سفید به ضافه یک کینکت که اون رو برداشتن از توش همه چیش سفیده.
1آیا این اسلیمه؟
2الان آپدیتش چیه چون تاحالا 3 تا بازی رو آورده ولیpes2013که روش نوشته بود lt2-lt3رو نیاورد.

پاسخ
(07-29-2013, 11:53 AM)'Amir Fenix' نوشته است:
(07-29-2013, 04:26 AM)'Ali_Altin' نوشته است: با سلام خدمت امیر خان،من علاوه بر اینکه ps3 دارم  یه دونه هم psp go دارم،الان میخوام psp go رو بفروشم یا ps vita بخرم  یا xbox360،
به نظرتون کدوم بهتره و صلاحتره؟
ممنونم راهنمایی کنین

سلام. والا این دوتا سر تا پا با هم فرق دارن! بستگی به خودت داره. ویتا واسه کسانی خوبه که دوست دارن هرجا که هستند بازی کنند ولی Xbox به درد کسانی میخوره که دوست دارن بازی های جدید رو با گرافیک بالا بازی کنند. ولی به نظر من Xbox بگیر، چون ویتا در حال حاظر بازی هاش گرونه و تعداد بازی های منتشر شده هم نسبت به رقیبان کمتره.

میدونم،من خودم میخواستم vita بخرم ولی فروشنده ها میگن به درد ایران نمیخوره،چون از وقتی psp go رو گرفتم ازش خیلی خیلی استفاده کردم میخوام بفروشمش به نظر شما فروختنش صلاحه؟
و میشه راهنمایی کنین که کدوم مدل xbox رو بخرم وهنگام خرید به چه چیزایی توجه کنم؟
ممنونم از راهنماییتون. تنها کسی به ذهنم رسید باهاش مشورت کنم شما بودین
پاسخ
(07-28-2013, 09:08 PM)'Amir Fenix' نوشته است:
(07-28-2013, 08:59 PM)'deatg22' نوشته است: ببخشید چی جوری می شه از طریق فلش،موزیک و ویدئو های خودمون رو توی اکی باکس ذخیره کنیم؟

فلش رو که به دستگاه نصب کردی، داخل فلش میشی ، رو فابل مورد نظر کلیک میکنی و بعد گزینه Save To Hard Drive رو میزنی.

ببخشید می شه یکم بیشتر توضیح بدید،آخه من تنها راهی که می تونم آهنگ های توی فلش رو بخونم،رفتن به بخش موزیک هست که اونجا هم یه گزینه وجود داره به اسمه:Edit or save playlist که وقتی سیو رو میزنم می نویسی نمی تونم لیست رو سیو کنیم،می شه بگید باید چی کار کنم؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

پاسخ
(07-29-2013, 06:07 PM)'Ali_Altin' نوشته است:
(07-29-2013, 11:53 AM)'Amir Fenix' نوشته است:
(07-29-2013, 04:26 AM)'Ali_Altin' نوشته است: با سلام خدمت امیر خان،من علاوه بر اینکه ps3 دارم  یه دونه هم psp go دارم،الان میخوام psp go رو بفروشم یا ps vita بخرم  یا xbox360،
به نظرتون کدوم بهتره و صلاحتره؟
ممنونم راهنمایی کنین

سلام. والا این دوتا سر تا پا با هم فرق دارن! بستگی به خودت داره. ویتا واسه کسانی خوبه که دوست دارن هرجا که هستند بازی کنند ولی Xbox به درد کسانی میخوره که دوست دارن بازی های جدید رو با گرافیک بالا بازی کنند. ولی به نظر من Xbox بگیر، چون ویتا در حال حاظر بازی هاش گرونه و تعداد بازی های منتشر شده هم نسبت به رقیبان کمتره.

میدونم،من خودم میخواستم vita بخرم ولی فروشنده ها میگن به درد ایران نمیخوره،چون از وقتی psp go رو گرفتم ازش خیلی خیلی استفاده کردم میخوام بفروشمش به نظر شما فروختنش صلاحه؟
و میشه راهنمایی کنین که کدوم مدل xbox رو بخرم وهنگام خرید به چه چیزایی توجه کنم؟
ممنونم از راهنماییتون. تنها کسی به ذهنم رسید باهاش مشورت کنم شما بودین

آره فروشنده راست میگه، ویتا فعلا در ایران کارایی نداره و خریدنش زیاد صلاح نیست.
واسه فروش Psp Go هم به نظر من نفروش! کلا فعلا چیزی نفروش چون مطمثن باش قیمتش خیلی بیشتر از الانی که هست میشه بعدشم واسه یه کنسول دستی خیلی کارایی داره.
واسه خرید Xbox هم Slim 120 گیگ یا 250 گیگ فعلا بهترین گزینه است. واسه Xbox گارانتی مهم ترین چیزی هست که باید بهش توجه کنی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

(07-29-2013, 11:27 PM)'deatg22' نوشته است:
(07-28-2013, 08:59 PM)'deatg22' نوشته است: ببخشید چی جوری می شه از طریق فلش،موزیک و ویدئو های خودمون رو توی اکی باکس ذخیره کنیم؟

فلش رو که به دستگاه نصب کردی، داخل فلش میشی ، رو فابل مورد نظر کلیک میکنی و بعد گزینه Save To Hard Drive رو میزنی.

ببخشید می شه یکم بیشتر توضیح بدید،آخه من تنها راهی که می تونم آهنگ های توی فلش رو بخونم،رفتن به بخش موزیک هست که اونجا هم یه گزینه وجود داره به اسمه:Edit or save playlist که وقتی سیو رو میزنم می نویسی نمی تونم لیست رو سیو کنیم،می شه بگید باید چی کار کنم؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

واسه پخش موزیک از فلش باید وارد بخش موزیک از داشبود بشی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] واسه سیو کردنش باید از قسمت Save های دستگاه وارد بشی.

(07-29-2013, 05:41 PM)'nightwolf' نوشته است:  یه سوال دی ال سی ها رو چجوری بریزیم رو ایکس باکس جیتگ وقتی به لایو وصل نمیشه[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img](وقتی جیتگ کردم چند تا نرم افزار برای آنلاک کردن دی ال سی بهم داد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])

توی اون یکی تایپیک بهت گفتم!

(07-29-2013, 03:05 PM)'hosseinxj0152' نوشته است: بسم ا..الرحمن الرحیمسلام  من چند هفته است که طذخط خریدم فکرکنم slimباشه چون از اینهایی بود که اسلیمه4گیگ حافظه یک دسته سفید به ضافه یک کینکت که اون رو برداشتن از توش همه چیش سفیده.
1آیا این اسلیمه؟
2الان آپدیتش چیه چون تاحالا 3 تا بازی رو آورده ولیpes2013که روش نوشته بود lt2-lt3رو نیاورد.

سوالتو دقیق نفهمیدم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه دستگاهت سیاه باشه و بالاش جای هارد نباشه اسلیمه.
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
(07-29-2013, 11:27 PM)'deatg22' نوشته است:

داداش با فلش فکر کنم نشه باید از cd استفاده کنی اون cd هم باید البوم باشه یعنی با فرمت cd رایت شده باشه
نه mp3
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار 
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا
پاسخ
نمی دونم جای این سوال اینجاس یا نه [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
من میخوام یه دسته بگیرم ونمی دونم از کجا مطمعن شم که اصله؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
پاسخ
مرسی امیر جان از راهنماییتون،
xbox با هک  jtag خوبه یا lt3؟  
پاسخ
(07-31-2013, 03:47 PM)'Ali_Altin' نوشته است: مرسی امیر جان از راهنماییتون،

بازم بستگی به خودت داره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اگه قابلیت هایی که J-Tag داره برات مهمه j-Tag کن. ولی اگه میخوای Live بازی کنی جی تگ کردن کار به شدت اشتباهی هستش!
پاسخ
(07-31-2013, 07:49 PM)'Amir Fenix' نوشته است:

بازم بستگی به خودت داره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اگه قابلیت هایی که J-Tag داره برات مهمه j-Tag کن. ولی اگه میخوای Live بازی کنی جی تگ کردن کار به شدت اشتباهی هستش!

مرسی امیر جان،من خیلی دلم میخواد آنلاین بزنم چون تو ps3 فقط یه ماه live بازی کردم،با کدوم میشه آنلاین بازی کرد؟
پاسخ
(08-01-2013, 04:27 PM)'Ali_Altin' نوشته است:
(07-31-2013, 07:49 PM)'Amir Fenix' نوشته است:

مرسی امیر جان،من خیلی دلم میخواد آنلاین بزنم چون تو ps3 فقط یه ماه live بازی کردم،با کدوم میشه آنلاین بازی کرد؟

خوب پس اگه میخوای آنلاین بازی کنی j-Tag نباید بکنی، چون اگه جی تگ باشی و آنلاین بازی کنی همونجا بن میشی!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی و حل مشکلات دربازی های Xbox 360 Real G 301 73,761 12-15-2020, 12:55 PM
آخرین ارسال: mehrdad9398094216
  خرید xbox live بدون کردیت کارت --shadow-- 1 2,221 12-01-2016, 01:35 PM
آخرین ارسال: --shadow--
  مشکل خلوط بودن سرور در gta v online xbox one Qazanfaree 2 2,647 01-28-2016, 12:34 PM
آخرین ارسال: Arefsca
  دانلود تم برای XBOX 360 (تم ها آپدیت شد در پست اول) Real G 32 24,483 10-13-2015, 10:07 PM
آخرین ارسال: morteza00981
  مشکل خاموش و روشن شدن خودکار xbox one taichi 1 3,423 09-07-2015, 03:20 PM
آخرین ارسال: The Wolf Of Rivia

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان