موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
(07-28-2013, 09:08 PM)'Amir Fenix' نوشته است: (07-28-2013, 08:59 PM)'deatg22' نوشته است: ببخشید چی جوری می شه از طریق فلش،موزیک و ویدئو های خودمون رو توی اکی باکس ذخیره کنیم؟
فلش رو که به دستگاه نصب کردی، داخل فلش میشی ، رو فابل مورد نظر کلیک میکنی و بعد گزینه Save To Hard Drive رو میزنی.
ببخشید می شه یکم بیشتر توضیح بدید،آخه من تنها راهی که می تونم آهنگ های توی فلش رو بخونم،رفتن به بخش موزیک هست که اونجا هم یه گزینه وجود داره به اسمه:Edit or save playlist که وقتی سیو رو میزنم می نویسی نمی تونم لیست رو سیو کنیم،می شه بگید باید چی کار کنم؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
نمی دونم جای این سوال اینجاس یا نه [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
من میخوام یه دسته بگیرم ونمی دونم از کجا مطمعن شم که اصله؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
مرسی امیر جان از راهنماییتون،
xbox با هک jtag خوبه یا lt3؟