موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
یعنی واقعا هیشکی نیست یه جواب بده؟
یادش بخیرچند سال پیش خیلی خوب بود هر سوالی بود جواب میدادن نمیدونم اینجا چرا کاربراش اینجوری شدن؟
موضوعها: 1
با سلام
من یه مشکلی داشتم
من میخواستم تو psn ثبت نام کنم
اما وقتی میخوام اکانتمو بسازم این ارورو میده (CE-39935-9)
اینترنت هم درسته مشکلی نداره
ممنون میشم کمکم کنید
موضوعها: 0
سلام
وقتی به psn میخوام وصل شم این ارور رو میده
ce-34481-0
با ps4 اینترنت دارم و همه سایتا رو میاره . اما به ps store و psn وصل نمیشه . اینم بگم که تا دیروز به راحتی آنلاین بازی می کردم ولی الان با هیچ یک از اکانتام وصل نمیشه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
(10-29-2017, 04:33 PM)yazdandoost نوشته است: (10-29-2017, 03:44 PM)onpars نوشته است: سلام
وقتی به psn میخوام وصل شم این ارور رو میده
ce-34481-0
با ps4 اینترنت دارم و همه سایتا رو میاره . اما به ps store و psn وصل نمیشه . اینم بگم که تا دیروز به راحتی آنلاین بازی می کردم ولی الان با هیچ یک از اکانتام وصل نمیشه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
سلام برو تو ایمیل اکانت psn تون ببینید اونجا پیامی نداده خدای نکرده بن نشدی
چندتا اکانت دارم که به ایمیل یکیشون دسترسی دارم چک کرده بودم سونی هیچ پیامی نداده بود. اون یکی اکانتام رو با ایمیل موقت ساختم بهشون دسترسی ندارم.
یه سوال : یعنی حتی کسایی که به psn نمی تونن وصل شن روی ps store تو منوی اصلی دستگاه کلیک می کنند استور بالا میاد؟ (برای من تو منوی اصلی بالا نمیاد --- ولی توی settings یه قسمت هست برای تست ps store اونو میاره)
04-16-2018, 02:17 AM
(آخرین ویرایش: 04-16-2018, 02:19 AM، توسط Mey3_evil.)
سلام دوستان عزیز خسته نباشی سوال داشتم
۱- اگه بازی رو از psn بگیرم ولی با استفاده از گوشی یعنی کنسول نباشه با گوشی اکانت باز کردم به کنسول دسترسی ندارم سوالم اینه که این بازی رو که گرفتم بعدا میتونم نصب کنم به کنسول؟ مثلا الان بگیرم ۲ ماه بعد نصب کنم؟
۲- یه سوال دیگه این که اگه با یه دستگاه اکتیو شدم دستگاه خراب شد یا فروخته شد تو دستگاه جدید دیگه میشه بازی کرد حتی اونم خراب شه تو دستگاه دیگه هم میشه بازی کرد مهم اینه که بیش از ۲ نفر از اون اکانت استفاده نکنن درسته؟
۳- ریجن بازی رو تو کجا مینویسه تو سایت psn? من اکانتی که باز کردم united state هست ینی ریجن ۱ اونطور که فهمیدم میگن باید بازی هم ریجن ۱ باید باشه تا با دیتا ریجن ۱ بخونه ایا به صورت خودکار چون اکانت ریجن ۱ هست بازی هم ریجن ۱ میشه دیگه؟
ماشالاه چه انجمنی یکی نیس جواب بده