(11-15-2015, 10:39 PM)BadBoy4Ever نوشته است: (11-15-2015, 10:35 PM)PWLG نوشته است: آره خب امسال چیزی نیومد و اصل کار سال دیگه س که سه تا مدعی قَدَر داره: Street fighter V, Tekken7, King of fighters XIV
والا متاسفانه چون گیلتی گیر جدید هنوز برای PC نیومده خودم تجربه نکردم ولی با شناختی که از نسخه های قبلی دارم و همینطور تعریف دوستان فایتینگ باز حرفه ایم، عنوان بی نظیری بوده در صورتی که مورتال ایکس همون نسخه قبلی بوده با شخصیتای جدید و تغییرات خیلی ریز!
اگه منصفانه قضاوت کنن فکر نمیکنم مورتال بهترین بشه
از روی فن های سونی که رد شدیم حالا هم بریم سراغ Hater کبیر مورتال کمبت
صادق جان یعنی این موردم بیخیال نمیشی ؟ باو رقیب نداره به جان خودم امسال رقیب مقیب نداره بذار بهتری نفایتینگ شه باو آخه این Guilty Gear چیه که به خاطرش حاظری این عنوان مشتیو خراب کنی
جان من بذار بهترین شه
این تن بمیره
پ.ن : این یارو Guilty Gear ماله فیبوریه 2014 عه که !
برو باو تو که با اون سوتی سان آندریاس کلا گند زدی رفت
اصلا اجازه صحبت کردن نداری
بعدشم تغصیر منه اد نوب گند زده؟ تقصیر منه مورتال ایکس نصف انتظاراتمون رو هم برآورده نکرد؟ تو فکر میکنی من مثلا تکن 7 رو خیلی قبول دارم؟ نه اونم گند زده ولی حداقل یه موتور جدید و یه گرافیک
نسل8ـی تحویل ملت داده. شخصیت هاش هم مثل مورتال شخمی نیست
البته هنوز چندتا از خفنا باید باشن که نیست ولی به احتمال زیاد تو نسخه کنسولی هستن.
درباره مورتال ایکس و مشکلاتش تا حالا بارها باهات بحث کردم دیگه وقتی تعصب بیجا داری الکی خودمو با نوشتن خسته نمیکنم.
گیلتی گیر هم وقتی بازی نکردی الکی نظر نده. سبک نظر دادنت عین همونایی که تا عکسای استریت فایتر رو میبینن شروع میکنن به چرت و پرت گفتن.
خالق این بازی Arc system works هست که یکی از قدرترین استودیو های فایتینگ سازه. اینقدر هم سیستمش پیچیده هست که تو مخیله هیچکس به سادگی نگنجه
بازی های این شرکت اگه از استریت فایتر برتر نباشن، کمتر نیستن.
واسه یه کاراکتر، فقط یه کاراکتر باید مدت بسیار زیادی رو وقت بذاری تا بتونی باهاش حرفه ای بشی و نحوه بازی کردنشو یاد بگیری. بعد میری یکی دیگه رو برمیداری کلا زمین تا آسمون با قبلی فرق داره. انگار اصلا یه بازی دیگه س!
همین مورتال سبک داستان سرایی جدیدش (این دو نسخه آخر) رو تا حدودی از بلیز بلو و همین بازی اسکی رفته.
حیف این آخری رو بازی نکردم تا نظر قطعی بدم.
چیزی که اعصابم رو بهم میریزه اینه که تمام دلایل طرفداران مورتال برای برتر بودن نسبت به تمام عناوین دیگه (به قول خودشون) دلایلیه که اصلا ربطی به سبک و فایتینگ نداره!