موضوعها: 1
سلام..... تشکر بابت جواب.... الان یک مدتی هست که بازی میکنم بازی تیک تیک میزنه یعنی لگ داره و گوینده و هم بازی لگ دار میشه. چیکار کنم ؟ و من تنیمات رو روی فول اسکرین انجام دادم ولی بیشتر اوقات بصورت پنجره باز میشه. چیکار کنم ؟ برای بار اول خیلی عالی بود ولی الان به مشکل خوردم مخصوصا لگ زدنش که حتی موقع انتخات تیم هم رخ میده.... تو رو خدا کمک کنید..... منتظرم ...... خواهشا
سیستم من :
cpu : core i7
ram : 6g
graphic : 840m
windows : 8.1 64 bite
چی میگی .... پایینه....کارت گرافیک رو بروز کردم .... درست شد.
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
اقا می خواستم ببینم راهی هست که بازی فیفا ۱۵ را روی کامپیوتر البته نسخه ی کرکی انلاین بازی کرد ؟
سلام
من ی مشکلی دارم
من مانیتورم قدیمیه با رزولیشن 1024*768
تو تنظیمات فیفا همچین رزولیشنی وجود نداره و من نمیتونم بازی رو ب صورت تمام صفحه بازی کنم
سیستمم قویه
راه حلی هست ک این مشکل رفع بشه؟
موضوعها: 13
سلام خسته نباشید
ویندوزم ۱۰ هر کرکی که میریزم و بعد لانچر رو میزنم میره تو اوریجین
باید چکار کنم
ram 16
graphic gtx 960
cpu core i7
بازی رو هم کامل نصب کردم با نرم افزار های پشتیبانش ممنون میشم کمکم کنید. نرم افزار اوریجین هم نصبه. وقتی لانچر رو میزنم میره تو اوریجین و یوزر و پسورد میخواد. اکانتم حتی ساختم ولی بازم نتونستم وارد بازی بشم.
موندم چکار کنم؟ در هنگام اجرای بازی اتصال به اینترنت هم ندارم.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
ویندوز دفندرو خاموش نکن خوشگله . ربطی نداره . شما اولا نباید اپدیتی رو بازی بریزی . از کرک cpy استفاده کن .
بعد از نصب برو تو پوشه ی نصبه بازی و از آیکن fifa 15 config یه شرتکات رو دسکتاپ بذار و بازی رو اجرا کن . اوریجین هم نمیخواد پاکش کن.