05-23-2016, 05:28 PM
(05-23-2016, 04:56 PM)Yves Guillemot نوشته است:ورژن 1.3.1(05-23-2016, 04:51 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:ورژن بازیتو میگی برادر؟(05-23-2016, 04:46 PM)Yves Guillemot نوشته است:آره امیر جان. آپدیتارو انجام میدم...(05-23-2016, 04:39 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:درود سجاد جانسلام امیر جانممنون بابت این پست بسیار مفید.فقط من یه مشکل توی استفاده از نرم افزار دارم! من همون مراحلی که شما برای کمکردن رزولوشن دارک سولز 3 انجام دادین رو انجام دادم، ولی وقتی میرم تو بازی رزولوشن رو بالاترین حالته و هیچ تغییری نمیکنه. توی حالت عادی وقتی میرم روی محیط های سنگین (به خصوص هنگام مبارزه با باسفایتها) خیلی افت فریم داره و در مواقعی اصلا شخصیت بازی تکون نمیخوره و مجبور میشم از بازی برم بیرون. حالا میخوام روی همون رزولوشنی که خودت قرار دادی بازی رو قرار بدم، ولی وقتی مراحلی که گفتی رو میرم، آخرش سایز رزولوشن تغییر نمیکنه! کیفیت بازی هم همینطور... اگه تونستی راهنمایی کن دادا...در کل ممنون امیر جان. خسته نباشید...
خواهش میکنم...
اخیرا بازی رو آپدیت کردید؟ به احتمال زیاد مشکل از ورژن بازیته که با برنامه هماهنگ نداره. ی چک کن بالای منوی اصلی بازی رو، ورژن بازیتو بهم بگو.
چون من خودم ورژن بازیم 1.3 است و هیچ مشکلی نداره!!
در ضمن باید بگم که فقط روی رزولوشنهای پایین جواب نمیده، وگرنه روی رزولوشنهای 1080 (و کمی پایینتر) کاملا درست عمل میکنه!
بله درست میفرمایید.
همون 1.3 میشه...