01-13-2016, 05:56 PM
(01-13-2016, 03:02 PM)Hunterson نوشته است:چیزی نگفتم به کسی بربخوره این حرف کل مردمه منم خطاب به کسی نگفتم!معتاد کلش بود دقیقا مشکل همینه!خیلیارو دیدم معتاد بازین اما یهو ازبازی زده میشن و میرن اینور اونورالکی بازیو میکوبن!که چی؟چون اقا ازش زده شده باید بازیو بکوبه!واسه بالا نگرفتن موضوع هم دیگه ادامه ندین این تاپیک درمورد چیز دیگست واینا همش اسپم محسوب میشه!(البته نه برای دوست عزیزمون isapor )(01-13-2016, 02:24 PM)amir assassin boy نوشته است:(01-13-2016, 01:37 AM).:lightning:. نوشته است:هه حرص نخور !بازی بالای 13ساله پس دقیقا نمیدونم مشکلت بابالای سیزده سال چیه؟اگه سن اینقدرمهم gta vبازی نکن برو ببین توایران ازپنج شیش سال به بالا دارن بازی میکنن!دیگه مسخرشو دراوردین!(گیمر حرفه ای )یه جوری حرف میزنین انگاریکی ازمقامات کشوره!هه تو ایران گیمرا یه مشت بچه بیکار حساب میشن پس زیاد دست وپا نزن چون کار ندارن به حرفه ای بودن یانبودن(درهرصورت بچه ای وبیکار )درضمن یه دسته از ادما هستن اصلا با سبک کلش حال نمیکنن دودقیقه هم صبرشون نمیرسه میان بازیو میکوبن!جمش کن بابا!ازنویسنده خواهش دارم که این تیکه رو ازپستش پاک کنه یه بررری که خودشون حرفه ای محسوب میکنن میان الکی بحث راه میندازن!(01-13-2016, 12:54 AM)BadBoy4Ever نوشته است:آره 19 میلیون کاربر رو به رشد که 15 میلیونشون کودکان بازه 3 تا 14 سال هستند.(01-13-2016, 12:17 AM).:lightning:. نوشته است: درسته کلش گیمه. خاله بازی و لی لی هم VR نوع پیشرفتس
تو جامعه گیمر ها به بازیهای AAA و یا ایندی پ.در ما..در دار میگن گیم نه هر آش.غالی که هر نو.بی بازی میکنه.
19 میلیون بازیکن خالص و رو به رشد
بازی مورد علاقه شما 19 میلیون بازیکن داره ؟
اینجوری که نصف زمین شدن نوب و... بیخیال حاجی دردتو بگو واسش درمان پیدا کنم این که نشد دلیل عزیز دلم
انصافا باید به متال گیر و دارک سولز و.... گفته بشه بازی بعد به یکی از فجايع تاریخ بشریت هم گفته بشه بازی.
تا حالا ندیدم گیمر های حرفه ای موقموقعی که اسم این بازی منحوس میاد بالا نیارن.
بله نصف زمین نوب اند نه فقط تو بازی بلکه تو هر زمینه ای اکثریت دنبال زباله میرن. افراد برتر اما تو بین این همه زباله دنبال طلا می گردند.
آره کلش بازیه ولی بین بازی ها دقیقا حکم جاستین بیبر را بین خواننده ها داره.
+ تو زندگی یاد گرفتم اکثر چیز هایی که خیل عظیمی از مردم بهش علاقه زباله ای بیش نیستند.
مقاله عالی بود خوشم اومد
ببین اقای عزیز اولا با کاربرای سایت درست صحبت کن منظورم این جملته (بچه ای و بیکار و جمله مسخرشو درآوردین)، دوما شمایی که میگی بعضیا با کلش حال نمیکنن، من خودم معتاد کلش بودم و کلی باهاش حال میکردم، لولم 121 بود که به این نتیجه رسیدم بازی کردن این بازی اشتباهه محضه، اکانتو دادم به پسر عموم رفت، پس اشتباه قضاوت نکن، سوما ما بحثمون کاملا دوستانس که شما (بقیه رو مسخره میکنی و میگی گیمر حرفه ای) با این حرفات باعث بالا گرفتن و در آخر باعث بی احترامی افراد داخل بحث به هم دیگه میشی.