موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
بیاین منطقی باشیم میخوام رای که میدم با دلیل باشه من تا bo2 فن cod بودم چون داستانای فوق العاده ای داشت ولی بعد bo2 رو به ضعیف شدن رفت به خصوص در bo3 که نابودی محض بود داستانش و بدتر اینکه زمان اینده رو ول نمیکرد خب همین موضوع باعث کلیشه ای شدن گیم پلی میشه ولی bf کاملا به اصل و نصبش پایبند بوده و هیچ وق پاشو فراتر از گلیمش دراز نکرد و همچنین بهترین مضمون رو برای بازی خودش انتخاب کرد ww1 که تا حالا هیچ کس دست به چنین کاری نزده چون واقعا ریسک بزرگیه ولی دایس با این تریلر ثابت کرد که از عهده اش بر میاد پس رای من bf
موضوعها: 0
کالاف خیلی خز شده
فقط بتل
.خدا رو شکر من هیچ خدایی رو از هیچکس به ارث نبرده ام.
.من ازادم همانطور که دلم میخواهد خدای خودم را تجسم و انتخاب کنم.
.خدای من مهربان,بخشنده,دلسوز,چیز فهم و اتفاقا خیلی هم شوخ است.
موضوعها: 1
(زمان انتشار رو هم در نظر بگیرید!)
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
بتل، چون از جنگ های آینده یکمی خسته شدیم، حالا هربازیی که میاد بیشتر سبک فانتزی و آینده رو داره، مثل Destiny, Titanfall و بازی که بر حسب واقعیت جنگ باشن کم شده، شما ببینید پارسال فقط Rainbow بود که شبیح جنگ های واقعی بود، دیگه بود؟ نه، اگرم بوده خیلی مشهور نبوده، پس بنابر این اوصاف امکان جلو زدن بتل از کالاف هست، ولی اگه کالاف یه داستان درست و درمون بده به بازی امکان اینکه دوباره به اوج برگرده زیاده.
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
کالافا دیوتی خراب نشد bo3خرابش کرد .انصافا bo3تکنفرش خیلی چرت بود و گرنه در کل گوست خیلی خوب بود.awهم که واقعا عالی بود
من ره دوتا رو تحسین میکنم و هر دوتا رو هم دوست دارم ولی بر حسب علاقه کالافو ترجیح میدم
هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم
موضوعها: 20
(05-09-2016, 02:14 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: دوستان لطفا به نظر هم احترام بگذاریم و فقط نظر خود را در نظر سنجی بگید(برای ایجاد نشدن بحث در این نظر سنجی )
درود
لطف کنید از اسپم دادن بپرهیزید دوست عزیزم
این تاپیک فقط مختص نظرسنجی هست و هر بحث دیگری در رابطه با موضوع دیگر داخل آن ممنوع می باشد.
موفق و پایدار باشید
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
بازی cod با پایان bo2 برای من پایان یافته.دیگه خبری از اون داستان های حماسی خوب نیست فقط آینده ای که معلوم نیست کجاست! الان هم که اکتیویژن از سری محبوبmw استفاده میکنه تا بازم خیلی هارو مجبور کنه به خریدن ی بازی بی کیفیت دیگه و پر کردن جیب خودش.
چون تریلر bf1 رو ندیدم به هیچکدام رای نمیدم.......
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
All life, must end...
- The Lich King