12-26-2015, 01:16 AM
(آخرین ویرایش: 12-26-2015, 03:31 AM، توسط Last Warrior.)
مقالهی خیلی خوبی بود.
اما بپردازیم به مقاله . . .
شاهکاری به نام Mass Effect! . . .
The Last Of Us شاهکاری است که . . .
شاهکار The Walking Dead و . . .
در پایان باید بگم که از خوندن مقاله لذت بردم.
موفق باشید
من فکر میکنم همهی ما عناوینی رو در طول این سالها تجربه کردیم که به نحوی احساساتمون رو تحت تاثیر قرار دادن. این احساسات فقط خوشحالی و ناراحتی و ... نیست بلکه خیلیهامون ممکنه با گیمپلی یک بازی هم "حس هیجان" فوقالعادهای بهمون دست بده، اما همونطور که از متن پیداست اینجا بحث سر عناوینی هست که در بطن داستان، گسترهای از احساسات رو برای بازیکننده آماده کردن، گسترهای از غمها، شادیها، اشکها و لبخندها . . . و گاهی برخی از این بازیها برای همیشه گوشهای از سرزمین خاطرات بهیادماندنی ما رو از آن خودشون میکنن، یک چنین بازیهایی که به این درجه میرسن بدون شک قابل ستایش و احترام هستن.
اما بپردازیم به مقاله . . .
باید بگم که یک چنین مقالهای پتانسیل بسیار بالایی برای تبدیل شدن به یک نوشتهی عالی و در عین حال احساسی و تاثیرگذار رو داره. شما هم تونستین که از این پتانسیل تاحدی استفاده کنید و نوشتهی زیبایی رو خلق کنید. البته بعضی جاها رو میشد بهتر نوشت(البته از نظر من)؛ بعنوان مثال به شروع مقاله اشاره میکنم. جملهی اول مقاله به نظر من زیاد مناسب نیست و حتی از لحاظ معنایی هم یه اشکالاتی داره. فرمولهای زیادی برای شروع خوب وجود داره، مثلا میتونستید یکی از لحظات فوقالعاده و احساسی رو بدون پیش مقدمه در اول مقاله بنویسید و در ادامه بحث رو به سمت موضوع مقاله بکشونید. این فقط یه مورد بود و روشهای مختلفی وجود داره. در کل اون جملهای که به عناوین ضعیف اشاره کردید و بلافاصله گفتید که در بین این عناوین( از لحاظ ارتباط معنایی، یعنی همون عناوین ضعیف) شاهکار و جود داره! چندان برای آغاز یک مقاله جالب نبود. البته در کل مقدمه خوب بود.
توضیحاتی هم که برای هر بازی ذکر کردید زیبا بود، البته یک نکته وجود داره و اونم فرمول مشابه بخصوص در جملات ابتدایی هست : شاهکاری به نام Mass Effect! . . .
The Last Of Us شاهکاری است که . . .
شاهکار The Walking Dead و . . .
به کار بردن جملات مشابه بمرور اون جذابیت مورد نیاز رو از نوشته میگیره . میتونستید نوع پرداختن به هر بازی رو متفاوت از دیگری بنویسید. مثلا در یکی احساسی که خودتون داشتید رو بنویسید و در دیگری نوشته رو از نگاه شخصیت اصلیش آغاز کنید. در کل این موضوع به قدرت خلاقیت در نویسندگی برمیگرده.
البته بازم بگم که این ایراد نیست و فقط برای تبدیل شدن یک نوشتهی خوب به یک نوشته فوق العاده خلاقیت بسیار تاثیرگذاره که البته در نوشتهی شما هم وجود داشت.در پایان باید بگم که از خوندن مقاله لذت بردم.
موفق باشید