امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و برسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days
با سلام خدمت نویسنده و کاربر عزیز انجمن گیمفا امیر عزیز
نکات لازم رو کاربر فعال آقای محمدی پور عرض کردند و من فقط یک‌سری نکات دیگه رو خدمت شما عرض می‌کنم.
الان اگه بخوام خیلی سخت‌گیرانه عمل کنم که به نظر خودم هم مسخره هست باید از تیترت شروع کنم.

نقد و برسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days
400 روز‌برای زندگی|‌‌ نقد و برسی بسته الحاقیThe Walking Dead: 400 Days
شاید این حرفم اشتباه باشه و از دوستانی که اطلاع به این قضیه دارند ممنون میشم که صحت این مسپله تایید یا رد کنند.
تیری که برای نقدت نوشته با چیزی که بعد اومدی توی نقد گفتی باید یکی باشه یعنی یا باید همون تیتر اولی که میشه (نقد و برسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days) رو بنویسی یا (400 روز‌برای زندگی|‌‌ نقد و برسی بسته الحاقیThe Walking Dead: 400 Days
باید انسجام رو توی نقدت از همون اول به خواننده القا کنی. مورد که بعدی که گفتم شاید مسخره باشه مربوط به تیتر دومت میشه.

400 روز‌برای زندگی|‌‌ نقد و برسی بسته الحاقیThe Walking Dead: 400 Days
400 روز برای زندگی | نقد و بررسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days
دیگه خودت فکر کنم فهمیدی قضیه چیه.
مورد بعدی مال مقدمه هست. مقدمه شما اصلا درخور یک نقد نیست. چیزی که شما توی مقدمه گفتی توضیحی از تاریخچه استدیو تل تیل هست. مقدمه یکی از مهم ترین رکن های هر نقدی هست و باید به بهترین تحو ممکن به اون پرداخته بشه. توی مقدمه اصلا لازم نیست در مورد خود بازی و یا استدیو حرفی زده بشه چون در مورد استدیو که گوگل آماده و حاضر هست و در مورد بازی هم که شما خودت داری بازی رو نقد می کنی و این خودش گویای این هست که می خوای در مورد بازی صحبت کنی. پس همیشه سعی کن مقدمه چیزی فراتر از خود بازی باشه چیزی بنویس که به طور غیر مستقیم به بازی اشاره کنه.
یکی از بهترین مقدمه ها که می تونم بهتوون پیشنهاد کنم مقدمه این نقد هست.
این زندگی زیباست: نقد و بررسی عنوان Life is Strange
و بازم پیشنهاد می کنم برای درک بهتر این موضوع نقد های قدیمی انجمن و یا سایت رو بخونید.
مورد بعدی عنوان بندی کردی نقد رو که خوبه ولی بعد ولش کردی و همه ی بخش ها رو با هم یکی کردی. قبلا توی یک از نقد ها این مورد رو توضیح دادم که یا نقد رو باید به صورت کلی نوشت یا برای هر بخش تیتر بندی کنی. اینکه اول تیتر داشته باشه و بعد نداشته باشه خوب نیست. باید تکلیف لحن نوشتن نقدت رو مشخص کنی. به نظرم عنوانت پتانسیل خوبی داشت که کلا بیخیالش شدی نوشتی (فاصله­ ای که از بین نرفت | روز اول) بعد می تونستی برای گیم پلی یه عنوانی انتخاب کنی و بنویسی روز مثلا 130 یا یه چنینی چیزی که مربوط به خود بازی هم هست و شخصیت های بازی هر کدوم چند روز و یا چد ماه ماجراهاشون اتفاق می افتاده.
معرفی شخصیت ها کار خوبیه ولی اگه توی بخش داستان این کار رو انجام میدادی بهتر بود.
عکس کم داشت نقدت
بقیه موارد رو آقای محمدی پور اشاره کرد. حتما توی نقد های بعدی نکات نگارشی رو رعایت کن از نیم فاصله استفاده کن. برای درک بهتر به حتما تاپیک زیر رو بخون
اندر حکایات نکات نگارشی در زبان فارسی
[url=https://forum.gamefa.com/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C][/url]
مورد آخر هم اینه که:

بسته قابل دانلود
محتوای الحاقی
DLC
مخاطب باید کدوم اینا رو قبول کنه؟ چنین مواردی رو بهتره که یه مورد رو بنویسی و از استفاده چند نوع کلمه با شکل های مختلف ولی با معانی یکسان پرهیز کنی.
منتظر نقد های بعدیت هستم و انتظار دارم نقد بعدیت بلند تر و به طبق با محتوای جامع و کامل تری باشه.
پیروز و سربلند باشی

S0 (74)
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نقد و برسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days - توسط مجیدنصر - 03-07-2016, 01:07 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عشق فداکاری تغییر ، نقد و برسی بازی Brothers A Tale Of Two Sons kaladin 3 2,459 10-04-2019, 03:53 PM
آخرین ارسال: kaladin
  زامبی کشی در مقیاس وسیع! | آنچه از Days Gone می دانیم White Beard 1 1,381 11-25-2018, 12:40 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نقد و برسی بازی NFS:Payback (آقایِ کُدی گونه) mr_code 9 2,884 12-29-2017, 12:41 PM
آخرین ارسال: mr_code
Smile استخدام نویسنده نقد و برسی بازی Claydon 2 2,025 08-25-2017, 05:57 PM
آخرین ارسال: mohireza
  این درباره خانواده است | نقد و بررسی The Walking Dead Season 3: A New Frontier Ep.1&2 B.A.T 3 3,606 02-26-2017, 05:02 PM
آخرین ارسال: Dead-pool

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان