موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من تو بازی دارک سولز 2 گیرکردم بعدمن میخوام از mujalaبرم بیرون چیکار باید کنم همه راه ها به این لعنتی ختم میشه چطوری برم
اگه کسی دارک سولز۲ رو تموم کرده بگه من عنکبوت بزرگه وغول سنگی وسط سرش یه سوراخ بزرگه واون یارو که توچشمش عقرب میره واون غوله که از تعداد زیادی ادم درست شده رو کشتم دیگه نمی دونم باید چه کار کنم کسی هست که به من بگه باید چیکار کرد خواهش؟؟؟؟؟
با سپاس من بیشتر باسهارو کشتم و سه تا از روح های اصلیو گرفتم ولی دیگه جایی واسه ادامه بازی پیدا نمیکنم باس چهارم اصلی کجا هست هم باس منطقه مواد مذاب و هم جنگل و رد کردم و تا داخل چاه ماجولا رفتم همینطور منطقه عقرب لطفا بگید مسیر باس چهارم از کجاست
پلتفرم های شما:
سلام دوستان ممنونم از جناب آقابابایی بخاطر مقاله بسیار مفیدشون یه نکته یاد گرفتم گفتم اینجا بگم شاید بدرد شماهم بخوره،برای بدست آوردن حلقه ای که بهتون سول بیشتری میده (silver covetus)پلاس یک بعد از اینکه یه مقدار معینی دقیقا نمیدونم چقدر حساب نکردم،از اون زنه که به اولین بانفایر برسیم نشسته و وقتی باهاش صحبت کنید میاد مجولا خرید کردین دوباره باهاش صحبت کنین بهتون این حلقه رو میده،لباس فروشنده زره و سپر که تو یه اطاق تو مجولا هست بیشترین سول رو بهتون میده
پلتفرم های شما:
سلام دوستان ببخشید حلقه ring of giants دقیقا چه المانی رو قوی میکنه تو بازی؟
پلتفرم های شما:
ممنون جناب آقابابایی من همیشه این چهارتا رینگ رو استفاده میکنم
افزایش استامیناو پلاس یک
Flyng ringاگه درست نوشته باشم
Covetus silver+1
Blade ring+1