موضوعها: 140
بهترین راه به دست اوردن روح همین 13 بار کشتن موجودات ایت. خیلی بازی قشنگی هست، تازه قلقش آمده دستم.
فقط یه سوال، من حدود سه هزارو خورده ای روح دادم یه سپر بعد هرکاری می کنم نمی تونم اون سپر رو انتخاب کنم. هر دکمه ای میزنم نمیشه. نه تنها سپر برای ایتم و شمشیر هم همینطوری هست.
نسخه ی ps3 بازی می کنم.
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
دوستان یک سوال فنی، اگر حجم آیتمهای Equip شده پایین باشه سرعت داج کردن بیشتر میشد، حالا یک سوال، عدد 30 یا 60 فرق خاصی توی سرعتتش توی داج کردن داره؟ چون مثلا بالای 70 باشه سرعت پلیر پایین میاد
موضوعها: 140
(03-27-2016, 10:27 AM)saeed aghababaee نوشته است: (03-27-2016, 07:56 AM)HOSSEIN COD نوشته است: بهترین راه به دست اوردن روح همین 13 بار کشتن موجودات ایت. خیلی بازی قشنگی هست، تازه قلقش آمده دستم.
فقط یه سوال، من حدود سه هزارو خورده ای روح دادم یه سپر بعد هرکاری می کنم نمی تونم اون سپر رو انتخاب کنم. هر دکمه ای میزنم نمیشه. نه تنها سپر برای ایتم و شمشیر هم همینطوری هست. نسخه ی ps3 بازی می کنم.
حسین جان اگر سلاح یا لاسی توی بازی رو نمی تونی استفاده کنی یعنی شخصیتت حد نصاب اعداد لازم برای استفاده از اون رو نداره هنوز. هر سلاح یا لباسی رو اول چک کن ببین می تونی استفاده کنی یا نه. برو توی اطلاعات اون اسلحه یا لباس در زیر صفحه مثلا نوشته این سلاح قدرت 20 می خواد. حالا اگه مشکی نوشته بود یعنی تو به این عدد رسیدی ولی اگر یه مورد قرمز باشه یعنی نمی تونی استفاده کنی و بر یا این که بتونی باید در دفعات بعدی که شخصیتت رو اپگرید می کنی اون قابلیت رو عددش رو ببری بالا تا اون لباس یا سلاح مورد مورد علاقهات قابل استفاده بشه.
سه هزارتا روح حرام چه کردم
بعد این غول منطقه giants رو چجوری بکشم؟ یکمی سخته. همون غولی که یه دایره تو صورتش هست.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آقا من last giantرو کشتم بعد اون یکی باسه هم که یه عقابی میارتش کشتم بعد عقاب ما رو برد تو یه قلعه ای اونجا چند نفرو کشتم یه دری هست جلوش یه ادمی سنگ شده چجور باید درو باز کنم ؟؟
id tel:tedyzz