موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
نه... جالب شد...!
موفق باشی...
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
خب دوستان
درودی دیگر خدمت دوستان...
فرصت را غنیمت شماردم تا در همین تاپیک و در حضور تمام کاربران گیمفایی، استعفای خودم رو اعلام کنم...
گیمفایی ها از اینکه وقت گذاشتید و مقالات ما رو خوندید و با نظراتتون باعث دلگرمی ما شدید بسیار، بسیار، بسیار سپاس گذارم... جدایی سخته ولی به قول دوستان هر اومدنی، رفتنی هم داره... شاید من تنها فردی باشم که کمترین زمان حضور در گیمفا رو داره و خیلی زود داره از گیمفا میره.
تشکر می کنم از تمامی استادان عزیزم.... آقایان عرفان استادی، محمد حسین صفری، سعید اقابابایی و محمد رضا صحرایی... و همچنین حامد زاهدی عزیز... شاید اگه دانش این عزیزان و همچنین زحمات حامد زاهدی عزیز برای راه اندازی آکادمی گیمفا نبود، من هم الان در این سطح نبودم و اصلا شاید برای همچین سایتی نمی تونستم نویسندگی کنم... خدا را شاکرم که به من کمک کرد که بتونم به آرزوم برسم و در سایت بزرگی چون گیمفا، دست به قلم بشم و اون رویایی که همیشه در ذهنم داشتم، به واقعیت تبدیل کنم....
دست تک تک شما عزیزان را از راه دور می فشارم و برای همه گیمفایی ها و جامعه گیمران ایرانی، از اعماق وجودم آرزوی موفقیت میکنم....
از تیم متخصص گیمفا هم کمال تشکر رو دارم که تمام اخبار و مقالات به روز را در اختیار کاربران عزیز قرار می دهد...
با تشکر از همگی
علی جلیلی
1395/1/25
موضوعها: 58
پلتفرم های شما:
دوستان ببخشید الان سعید آقابابایی هم به بنده پیام دادن و گفتن که ایشون هم تو گیمفا می مونن.
بنده از ایشون معذرت می خوام و هرچی که به ما بگن حق دارن...
از ایشون عذر می خوام
موضوعها: 77
(04-13-2016, 06:21 PM)Abandoned Kratos نوشته است: گیمفا از همین لحظه نویسنده و خبرنگار فعال میپذیرد
شما نمک نریزی خوبه