02-15-2016, 12:39 AM
(02-15-2016, 12:32 AM)Qeiji نوشته است: منکه گند زدم به تجربه خودممن الان نمونه ی بارز فن بی تعصبم!
رفتم Gaming sinsـش رو دیدم، کل داستان برام اسپویل شد
یادتون باشه وقتی Gaming sins رو ببینین که خودتون قبلش اون بازی مورد نظر رو تموم کرده باشین چون کلا مدلش جوریه که شما رو از بازی زده میکنه حتی اگه فوق العاده باشه. (خودشون هم اسم خودشون رو گذاشتن Nitpicking as*holes )
من الان نظرم به شدت برگشته از این بازی، شاید وقت آزاد گیر بیارم بخرمش یه روزی. (این سی دی کی ها قابل اطمینان هست؟)
البته اینو هم بگم من از نسخه قبلیش هم دل خوشی ندارم و تا نزدیکای آخر بازی رفتم و دیگه شیفت دیلیت ش کردم. نکات اعصاب خورد کن زیادی داشت. سر همین وقتی فهمیدم تغییر آنچنانی نسبت به قبل نکرده خیلی دلسرد شدم.
نمیدونم والا...
یه فن بدون تعصب بیاد ما رو ملتفت کنه
به طور خلاصه: اگه یه بازی شاهکار و بی نقص می خوای و انتظار یه چیزی مثل Uncharted داری، باید قید این بازی رو بزنی. اگه یه بازی خوب و نسبتا خوش ساخت می خوای، این میتونه ارضاعت کنه! این بازی بیشتر رو Adventure اش تمرکز کرده؛ نه اکشنش! یه نکته هم بگم که تیر انداری بازی اون لذتی رو که نسخه ی قبل داشت رو نداره! حداقل واسه من! اگه انتظار یک بخش تیر اندازی نرم و حرفه ای داری، بازم باید قید بازی رو بزنی؛ چون حتی بعضی از ساده ترین المان های تیراندازی سوم شخص رو هم نداره!
!Praise Prince of Persia