موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
بگو جانم بگو[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
شرمنده ویندوزم رو عوض کردم فایل اموزش رو که خودم نوشتم پاک شد
الان بطور خلاصه تاپیکش میکنم
ببخشید xbox من جیتگ شده ی اسلیمه بعضی وقت ها وسط بازی کنسول ریاستارت میشه مطمئن هستم که داغ هم نکرده بازی ها رو هم از روی هارد اجرا می کنم می دونید مشکلش چیه
ببخشید xbox من مشکل داغ کردن پیدا کرده کسی کیدونه راه حلش چیه
موضوعها: 75
(07-24-2014, 02:42 AM)amir hoseyn نوشته است: ببخشید xbox من مشکل داغ کردن پیدا کرده کسی کیدونه راه حلش چیه
یکم واضح تر بگین [img]images/smi/s0 (60).gif[/img] هر کنسولی بعد از چند ساعت داغ می کنه به هر حال!
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
ببخشید من 2 تا سوال داشتم
1.من برنامه ی NXE2GOD رو که برای اجرای بازی ها از روی هارد هست رو توی فلش ریختم اما وقتی فلش رو به کنسول وصل میکنم نمیدونم کدوم قسمت باید برم تا برنامه رو اجرا کنم؟؟
2.آهنگ یا فیلم یا برنامه های دیگه ای رو میشه از طریق فلش روی هارد ایکس باکس کپی کرد؟؟ اگه میشه چطوری؟؟؟
ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
So why in the world do I feel so alone
Nobody but me, I'm on my own
Is there anyone out there, who feels the way I feel
That there is and let me know so I know that I'm not the only one
موضوعها: 75
07-25-2014, 02:01 AM
(آخرین ویرایش: 07-25-2014, 02:03 AM، توسط Punished Snake.)
نقلقول: 2.آهنگ یا فیلم یا برنامه های دیگه ای رو میشه از طریق فلش روی هارد ایکس باکس کپی کرد؟؟ اگه میشه چطوری؟؟؟
با برنامه Horizon میشه.
برنامه رو میگیرین بعد پروفایلتون رو میریزن رو به Flash Move می کنین (ترجیحاً یه بک آپ هم بگیرین.) Horizon ـو باز کنین بعدش برنامه رو تو قسمت درست Inject یا وارد کنید و فلش رو در بیارید بزنید Xbox بعد Move ـش کنید به Hard
کسی نیست جواب منو بده[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]