موضوعها: 281
04-18-2015, 01:47 AM
(آخرین ویرایش: 04-18-2015, 03:09 AM، توسط Old Snake.)
اگه منظور از تریلر کوتاه همون تریلری باشه که حدوداً طرفای غروب آفتابه، باید بگم از نظر من اون تریلر خیلی نابود بود |: کلاً از ناپدید شدن درختا و ... که بگذریم تریلر جالبی نبود برای من.
داستان بازی هم که فوقالعاده زیبا، درگیر کننده، جذاب و کلاً خیلی خوبه منتظرم ببینم داستان این نسخه چیکار میکنه ...
اگر اون تریلر 15 دقیقه بازی رو ندیدید و دیدن 15 دقیقه اول بازی براتون اهمیتی نداره توصیه میکنم ببینید و بیش تر از اون توصیه میکنم اگر آخرین تریلر منتشر شده از بازی که مربوط به گیم پلی هست رو ندیدید، حتماً تماشا کنید چون واقعاً زیباست.
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
04-18-2015, 03:51 PM
(آخرین ویرایش: 04-18-2015, 03:52 PM، توسط Devil Prince.)
تنها مشکلی که مطمئنا بازی ازش رنج خواهد برد، باگ های زیاده که حتی در تریلر های بازی هم قابل مشاهده هست ولی بعد انتشار با چند تا آپدیت از سازنده حل می شه... به شخصه واقعا از این سبک داستانی در سری Witcher لذت می برم. داستان قسمت دومش که بی نظیر بود؛ به خصوص با وجود چند لایه بودنش که ارزش تکرار بازی رو چند برابر می کرد.
این هم نوعی دیگر از اژدها (!)
موضوعها: 220
راستش این دوست های عزیزمون توی تصاویر بیش تر شبیه پرنده هستن تا اژدها D:
جای یه اژدها با اندازه و ابهت اژدها های اسکایریم خالیه D:
نه دیگه ابراهیم جان اینا مینی اژدها هستن D: اژدهای بزرگ هم باید وجود داشته باشه به هر حال. هر چیزی که فکر بکنید باید وجود داشته باشه |: با این عظمت اگه وجود نداشته باشه عجیبه D: احتمالاً هست ولی نشون داده نشده و یا اینکه کم پیدا هستن.
موضوعها: 220
حالا که بحث راجع به اژدها داغه گفتم که از اژدها های موجود در دیگر بازی های RPG و اژدها های موجود در The Witcher 3 یه مقایسه کوچیک و خیلی ساده داشته باشیم. D:
اژدهای موجود در Dragon Age: Inquisition
یک طرح هنری از اژدهای موجود در The Witcher 2: Assassins Of Kings
اژدهای موجود در The Witcher 2: Assassins Of Kings
اژدهای پیر به نام Parthurnax در بازی The Elder Scrolls V: Skyrim که من به شخصه علاقه زیادی بهش دارم و به عنوان برترین اژدهای تاریخ صنعت بازیسازی میشناسمش D:
اژدها های موجود در The Witcher 3 هم که در تصاویر قبلی مشاهده کردیم :|
البته هر منطقه باید دارای موجودات مختلفی باشه ( با توجه به آب و هوا و ... ) برای همین هر جا ممکنه اژدها و موجودات مختلفی رو ببینیم که میبینیم.
ربطی به اژدها نداره ولی خب مبارزه با این هم میتونه خوب باشه. D: