موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
این بازی عالیه و من عاشقشم محیط این بازی خیییلی زیباست جنگلهاش گیم پلی خوبی داره صدا گزاری بد نیس در کل یه بازی سرگرم کنندس و خییلی باحاله امیدوارم نسخه جدیدش متای بالا بگیره و فروش خوبی داشته باشه من که نسخه جدیدش که توراهه 100% میگیرمش
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
یک عنوان جهان آزاد و سوم شخص!
دقیقا همونه که خودم عاشق اینجور بازیام. من نسخه قبلی این بازی رو تجربه کردم. واقعا عالی بود. اما حالا با یه نسخه ارتقا یافته نسخه قبلی رو به رو هستیم. این بازی در کوهستان های سیبری انجام میشه و باتوجه به داستان بازی، انجام بازی در این محل عالیه. محیطی پوشیده شده از برف و کوهستان. عالیه عالی!!
شخصیت لارا کرافت هم به اندازه محبوب هست که بتونه جمع زیادی رو به سمت بازی بکشونه!
نمره کلی من به این بازی: 8.25
موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
بازی بسیار زیباییه
مخفی کاری نسخه جدید جالبه و به نظرم مقداری شبیه تلو شده
گرافیک خوبی داره
هوش مصنوعی هم خیلی خوبه
فقط به نظرم انیمیشن ها یه مقداری خشکه و بعضی جاها گرافیکش جالب نیست
اصلا مگه داریم؟؟؟مگه میشه؟؟؟
بقیه استودیو ها یاد بگیرن
psn id : amir110111112
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
واقعاً بازی دیدنی و شاهکاری هست.نسخه قبل که واقعاً خیلی خیلی بیشتر از یه ریبوت بود و گل کاشت این حتی خیلی خیلی از اونم بهتره.با توجه به تریلرا گرافیک واقعاً بهبود یافته!خیلی زیاد بهبود داشته.گیم پلی هم خیلی بیشتر از نسخه قبل هیجان انگیزه و اصلاً حتی یه ثانیه هم به نظر خسته کننده نمیاد.محیطی که انتخاب کردن هم واقعاً در خور این بازی هست و حتی بیشتر.یه محیط سرد و برفی، کوه های بلند که ازش بالا بری و شهر هایی در میان کوهستان واقعاً حس خیلی خوبی به آدم می ده.بازی کردن توی چنین محیطی و رقابت با طبیعت باعث برتری کامل این عنوان می شه.انتظار خیلی زیادی از این عنوان دارم و با تمام وجود می خوام زودتر تجربه ش کنم.
تا به حال با توجه به تریلرا و اسکرین شات های این عنوان بهش 9.2 از 10 رو می دم و مطمئناً این نمره بیشتر هم می شه و به احتمال زیاد به 10 هم برسه.
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
آپ ...
همچنان منتظر تحلیل های شما عزیزان هستیم
موضوعها: 34
پلتفرم های شما:
این بخش برای بازی هایی هست که عرضه نشدن هنوز! :D