(01-13-2016, 03:11 AM)ashkan_BATMAN نوشته است: به نظرم اینکه چه کسی چه بازیای رو تجربه میکنه به سطح گیمر بودنش بستگی داره. چطور میتونیم کسی که یه اسمارت فون دستش گرفته و کلشی که هر کس میتونه بازی کنه رو تجربه میکنه رو با کسی که بازیهای فرام سافتور رو پلات میکنه مقایسه کرد؟
بحثم اصلا سن و سال نیست. کسانی رو میشناسم که با وجود سن کم بازیهای هاردکور زیادی بازی میکنند و برعکس این موضوع هم صادقه ولی این «سطح گیمری» خیلی مهمه
اینا همش حرفه
اونایی که به خیال خودشون بازیای فرام سافت ویر رو پلات میکنن، اگه مردن برن Nokia snake رو با آخرین درجه سختیش پلات کنن
بازیش هم هیچ مهارتی نمیخواد فقط باید سرعت عمل داشته باشی. همچین هم دهنت رو سرویس میکنه که اون سرش ناپیدا
جدا از شوخی همون کلش هم نیازمند صرف زمان بسیار زیادیه و نباید بذارید ظاهرش فریبتون بده. من خودم بازی نکردم ولی تو بازار میبینم که چطور همکارام باهم صحبت میکنن و برنامه میچینن واسه حرکت بعدی و اینکه چی بخرن و چی رو آپدیت کنن و...
با سطح سطح کردن هم خودمون رو گول نزنیم. همینکه اینهمه زمان از آدم میگیره و یه بازی تقریبا بی پایانه، خودش نشون دهنده ارزششه.
هرکسی یه چیزی دوست داره. یکی مثل من اهل Fightingـه و اگه باهام پای بحث بشینین کاری میکنم که نگاهتون به این سبک به کل عوض بشه. یکی دیگه بکش بکش دوست داره، به اونم نمیشه زیاد ایراد گرفت، یکی دیگه هم دوست داره خودش رو عذاب بده و با تجربه بازی های From software خودشو شکنجه روحی بده
یکی دیگه هم با clash حال میکنه.
همه هم گیمرن. سطح و سقف و کف و... بین بازیکن ها توی سبک یکسان معنی پیدا میکنه. مثلا یکی تو کلش آماتوره، یکی حرفه ای، یکی کالاف باز و کانتر بازه قهاره، یکی هدشات به زور میزنه. یکی یجوری Street fighter بازی میکنه که تو خوابت هم نمیتونی تصور کنی، بعد یکی حتی نمیتونه یه فاتالیتی بزنه تو Mortal kombat.
این موقع اس که سطح معنی داره.
پ.ن: من اصلا نمیفهمم این بحث مسخره چه ربطی به مقاله داشت ولی کلا بیاید الکی همدیگه رو ترول نکنیم. حالا یکی که Clash بازی میکنه مگه گناه کرده؟