موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام دوستان.
من چند روزیه که دارم بازی middle earth shadow of war رو بازی میکنم.
من مراحل زیادی رو رد کردم و الان توی act iv هستم ولی یه سری مراحل برام قفله و مینویسه باید همه برج های اون منطقه رو بگیری تا مرحله برات باز بشه ولی من هر همه برج های چهار نقشه بازی رو گرفتم و دست اخر به overlord هم حمله کردم یعنی در واقع همه چیز حله اما باز اون مراحل قفلن.
تا اونجا که فهمیدم این یه باگه. لطفا دوستانی که این بازی رو تموم کردن منو راهنمایی کنن.
تشکر از شما عزیزان.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
11-21-2019, 06:15 PM
(آخرین ویرایش: 11-21-2019, 06:17 PM، توسط hissssssboy.)
سلام من نسخه فیت گرل بازی rage 2 رو دانلود کردم همراه با dlc هاش ولی هیچکدوم از اونها برام فعال نشدن ! لطفا راهنمایی کنید بازی رو تموم کردم ولی خبری از شروع مراحل دی ال سی نیست
بازی
Fortnite بهترین بازی برای ios
موضوعها: 7
سلام
فرزندان مورتا رو کسی بازی کرده اینجا؟
نظرتون درباره ش چیه؟
سلام دوستان من ۲ تا مشکل دارم برای نصب ۲ تا بازی!!!!اولین بازی استارکرافت هست ک وقتی میرسه ب ۸۱ درصد ارور DO NOT PANIC IF IT LOOKS STUCK مبده و دلیلشو نمیدونم!!!! و دومین بازی نصب بازی مافیا ۲ هستش ک رو ۹۷% ارور ISExtract isdone رو میده و من تمام روش های حل این مشکلو انجام دادم ولی بازم بی فایده بود!!!!از ترمیم فایل دانلود شده بگیر تا تغییر حافظه مجازی ک گفتن بذارمش رو ۱۰۰ و ۳۰۰۰ ولی بازم نشد!!!حتی با re-hash سایت fitgirl ام چک کردم فایلا مشکلی نداشت و ....... لطفا جواب و اگ میدونید سریع بدید مرسی از گیمفایی های عزیز
کسی نیست ک جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
دوست عزیز هنگام نصب بازی اگر اروری میده تنها علتش اینه که فایل های نصبی مشکل دارن و باید یا بازسازی بشن ویا از اول دانلودشون کنی
پ.ن: جهت آگاهی اینو هم بگم که دانلود هاتون رو با اینترنت پر سرعت انجام بدین چون هرچه سرعت اینترنت کم باشه احتمال اینکه فایلهای نصبی خراب باشن بیشتره
سلام دوستان یه مشکل خیلی بزرگی دارم تو سایتای خارجی هم رفتم ولی متوجه نشدم من تو بازی fallout 4 بعد از ماموریت کشتن kellogg دیگه نمیتونم fast travel کنم واسه همین بازیو از سیو قبلی که خیلی قبل تر از این مرحله بودو رفتم هیچ مشکلی نداشتم ولی دوباره به این ماموریت که رسیدم همون داستانه راه حلی براش ندارین؟؟؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام من توی گیم لوپ پابجی موبایل بازی میکنم بعضی موقع ها وقتی پلی میزنم این ارور رو میده و تا چند روز همین جوریه gameloop needs to be upgraded to the latest version.if there are no updates please uninstall and reinstallوقتی هم آپدیت میزنم بعد چند ثانیه پر میشه ولی دوباره که میخوام بازی کنم همین جوری میشه