02-14-2014, 03:03 PM
(02-14-2014, 02:15 PM)'PWLG' نوشته است: به نام خدا
خیلی خلاصه وار مینویسی و سریع متن رو جمع و جور میکنی. خیلی خوبه.
جالب اینه که تا آدم خسته میشه متنتم تموم میشه. ولی با وقت گذاشتن و بیشتر کار کردن روی متنت، میتونی بهش شاخ و برگ بدی و بیشترش کنی. برای آشنایی بیشتر با بازی هم یه خرده جزئیات رو بیشتر کن. البته این نظر منه و هر کسی یه جور دوست داره بنویسه.
ممنون بابت نظر شما . ولی میدونی آدم که سنش میره بالا و مشغله های زندگیش زیاد میشه دیگه به بازی اون جوری که تو بچگی و نوجوونی اهمیت میده ، بها نمیده . هدف من هم نقد بازی نیست . یه چیزی تو مایه های تریلر بازیه . یعنی یه بازی ناشناخته که ارزش بازی کردن رو داره به شما معرفی میکنم . شما با هیتلر شکن میتونی تو یوتوب ویدئو های بازی ها رو ببینید و متوجه بشید که به نظرتون ارزش بازی کردن داره یا نه . من فقط یه بازی رو دوست دارم ( اونم نه اینکه دم به ساعت بشینم پاش ، فقط یه بار تمومش کردم ) و اون بازی keepsake است . دلیلش هم اینه که آرامش بهم داد . بازی هایی که معروفه و جدید میاد تو بازار معمولا مشکلات . . . داره و طرفش نمیرم که بیام اینجا معرفی و نقدش کنم و متاسفم که تو کشورمون این چیزها قائده و قانون نداره و بچه 12 ساله میتونه gta v و امثالهم بازی کنه. بگذریم .
اکثر مردم ، وقتی به یک نصیحت گوش میدهند که دیگر دیر شده است .