امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب زمان | پیش نمایش عنوان Quantum Break
سلام خدمت پویان جان.
جدا از نگارش و ظاهر مقاله‌، میشه گفت مقاله‌ی جذابی ارائه دادید (حداقل برای من). قبلا هم بهت گفتم که این مقاله پتانسیل بالایی داره و با یکم توجه و حوصله، میشه انجمن رو منفجر کرد! از اینکه نشد مقاله رو بطور گروهی پیش ببریم باید ازت عذر بخوام، اما به عنوان یک کار انفرادی کارت ایول داشت! حرف‌های کلیشه‌ای (دمت گرم و خسته نباشی و مقالت حرف نداشت و...) رو میذارم برای بعد و میرم سر اصل مطلب. یادمه که توی مقالات قبلی بنده به همراه دوستان، یک سری نکات و اشکالات مقاله رو خدمتتون عرض کردیم، اما بنظر می‌رسه (قصد جسرت ندارم) شما زیاد به این نکات توجهی نمی‌کنید. برای همین اولش قصد نداشتم یک سری حرفارو بزنم اما با خوندن مقاله به وجد اومدم و به خودم گفتم که حیفه یک سری حرف‌ها زده نشه. چون اعتقاد دارم شما نویسنده‌ی خوبی هستی و این حرفارو در اولین مقاله‌ای که در انجمن ارسال کردید هم بهتون گفتم. بنده به عنوان دوست، یک سری نکات رو بهتون می‌گم و انتظار دارم که شما هم به حرفام احترام بذارید و در مقالات بعدی اون‌هارو رعایت کنید. زمانی که باهم در ارتباط بودیم، بهتون گفتم که مقدمه اندکی مشکل داره! نمی‌گم دقیقا از حرفای من پیروی کن ولی خوبه که از اصول نویسندگی دور نشیم و طبق روال پیش بریم (نه در همه‌ی موارد). مشکلات رو اونجا عرض کردم و اینجا تکرارشون نمی‌کنم. اما جدا از مقدمه یک مشکل تکراری به چشم می‌خوره. بارها و بارها گفتیم که لطف کنین و متن رو تراز از دو‌طرف بکنید! الحق و والانصاف خیلی کار راحتیه. با رعایت نکردن این نکته، در اولین نگاه مقاله خیلی بی‌نظم دیده میشه و خیلی‌ها اصلا به محتواش دقت نمی‌کنن، چون دلیل کافی برای نخوندن مقاله براشون وجود داره! تمام این نکات قابل چشم‌پوشیه تا زمانی که مشکلات نگارشی و جمله‌بندی هم وارد مقاله میشه. اینجاست که فقط کاربرایی مثل من کل مقاله رو تا ته می‌خونن S0 (2) و به جرعت می‌تونم بگم که اکثر کاربران فقط یه نگاه کلی به مقاله انداختن و تمام (منظور بدی از حرفم ندارما)...
توی مقاله یه جاهایی از لحن عامیانه استفاده کردید که از نظر اساتید انجمن، چندان صلاح نیست و نباید این کارو کرد. حتی اگه مقصود طنزآمیز کردن و یا  جذاب کردن یه جمله باشه... در مورد پاراگراف بندی‌ها هم قبلا توضیح دادن دوستان. در کل برای هیچ لزومی نیست که با ایجاد پاراگراف‌های کوتاه مقاله زو طولانی جلوه بدین. گاهی اوقات با نوشتن یک یا چند جمله‌ی کوتاه وارد پاراگراف بعدی می‌شدید. در کل هدفم از این حرفا این نیست که بگم "من بلدم و بقیه بلد نیستن" و اتفاقا بر عکسه. چون تمام این حرفارو من از اساتید انجمن یاد گرفتم و اینارو به شماهم میگم، چون می‌دونم شما نویسنده‌ی خوبی هستی. امیدوارم از حرف‌های بنده ناراحت نشده باشی (که مطمعنم نشدی). زیاد روده‌درازی کردم و سرتو درد آوردم... خلاصه یه دمت‌گرم دوستانه بهت میگم بابت این مقاله و مقالات قبلیت. در کل امیدوارم در این زمینه همیشه موفق باشی و در آینده مقالات بی‌نقصی ارائه بدین...

راستی تا یادم نرفته بگم که منم قراره طی هفته‌ی آینده یک مقاله با موضوع دو بازی Uncharted 4 و QB بنویسم و تو اون مقاله قصد دارم این دو بازی رو از جهات مختلف و جالبی مورد بررسی قرار بدم. قطعا مقاله‌ی شما منبع بسیار خوبی برای این موضوع محسوب میشه و از این بابت هم ممنونم...
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ارباب زمان | پیش نمایش عنوان Quantum Break - توسط سجاد محمدی پور - 03-30-2016, 08:52 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد بازی SuperHot: زمان می‌ایستد، دیوانگی به پیش می‌رود Big Bug 6 2,222 10-27-2018, 05:02 PM
آخرین ارسال: AtabakT
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,630 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,550 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,864 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow
  آفریقای وحشی با چاشنی زامبی:نقد وبررسی عنوان Resident Evil5 S.T.A.R.S 9 4,704 10-21-2016, 08:05 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان