03-30-2016, 10:30 PM
(آخرین ویرایش: 03-30-2016, 10:35 PM، توسط Writer Bot.)
(03-30-2016, 08:52 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:سلام خدمت پویان جان.جدا از نگارش و ظاهر مقاله، میشه گفت مقالهی جذابی ارائه دادید (حداقل برای من). قبلا هم بهت گفتم که این مقاله پتانسیل بالایی داره و با یکم توجه و حوصله، میشه انجمن رو منفجر کرد! از اینکه نشد مقاله رو بطور گروهی پیش ببریم باید ازت عذر بخوام، اما به عنوان یک کار انفرادی کارت ایول داشت! حرفهای کلیشهای (دمت گرم و خسته نباشی و مقالت حرف نداشت و...) رو میذارم برای بعد و میرم سر اصل مطلب. یادمه که توی مقالات قبلی بنده به همراه دوستان، یک سری نکات و اشکالات مقاله رو خدمتتون عرض کردیم، اما بنظر میرسه (قصد جسرت ندارم) شما زیاد به این نکات توجهی نمیکنید. برای همین اولش قصد نداشتم یک سری حرفارو بزنم اما با خوندن مقاله به وجد اومدم و به خودم گفتم که حیفه یک سری حرفها زده نشه. چون اعتقاد دارم شما نویسندهی خوبی هستی و این حرفارو در اولین مقالهای که در انجمن ارسال کردید هم بهتون گفتم. بنده به عنوان دوست، یک سری نکات رو بهتون میگم و انتظار دارم که شما هم به حرفام احترام بذارید و در مقالات بعدی اونهارو رعایت کنید. زمانی که باهم در ارتباط بودیم، بهتون گفتم که مقدمه اندکی مشکل داره! نمیگم دقیقا از حرفای من پیروی کن ولی خوبه که از اصول نویسندگی دور نشیم و طبق روال پیش بریم (نه در همهی موارد). مشکلات رو اونجا عرض کردم و اینجا تکرارشون نمیکنم. اما جدا از مقدمه یک مشکل تکراری به چشم میخوره. بارها و بارها گفتیم که لطف کنین و متن رو تراز از دوطرف بکنید! الحق و والانصاف خیلی کار راحتیه. با رعایت نکردن این نکته، در اولین نگاه مقاله خیلی بینظم دیده میشه و خیلیها اصلا به محتواش دقت نمیکنن، چون دلیل کافی برای نخوندن مقاله براشون وجود داره! تمام این نکات قابل چشمپوشیه تا زمانی که مشکلات نگارشی و جملهبندی هم وارد مقاله میشه. اینجاست که فقط کاربرایی مثل من کل مقاله رو تا ته میخونن و به جرعت میتونم بگم که اکثر کاربران فقط یه نگاه کلی به مقاله انداختن و تمام (منظور بدی از حرفم ندارما)...
توی مقاله یه جاهایی از لحن عامیانه استفاده کردید که از نظر اساتید انجمن، چندان صلاح نیست و نباید این کارو کرد. حتی اگه مقصود طنزآمیز کردن و یا جذاب کردن یه جمله باشه... در مورد پاراگراف بندیها هم قبلا توضیح دادن دوستان. در کل برای هیچ لزومی نیست که با ایجاد پاراگرافهای کوتاه مقاله زو طولانی جلوه بدین. گاهی اوقات با نوشتن یک یا چند جملهی کوتاه وارد پاراگراف بعدی میشدید. در کل هدفم از این حرفا این نیست که بگم "من بلدم و بقیه بلد نیستن" و اتفاقا بر عکسه. چون تمام این حرفارو من از اساتید انجمن یاد گرفتم و اینارو به شماهم میگم، چون میدونم شما نویسندهی خوبی هستی. امیدوارم از حرفهای بنده ناراحت نشده باشی (که مطمعنم نشدی). زیاد رودهدرازی کردم و سرتو درد آوردم... خلاصه یه دمتگرم دوستانه بهت میگم بابت این مقاله و مقالات قبلیت. در کل امیدوارم در این زمینه همیشه موفق باشی و در آینده مقالات بینقصی ارائه بدین...
راستی تا یادم نرفته بگم که منم قراره طی هفتهی آینده یک مقاله با موضوع دو بازی Uncharted 4 و QB بنویسم و تو اون مقاله قصد دارم این دو بازی رو از جهات مختلف و جالبی مورد بررسی قرار بدم. قطعا مقالهی شما منبع بسیار خوبی برای این موضوع محسوب میشه و از این بابت هم ممنونم...
برادر شما رو سر من جا داری این حرفا چیه
تمام نکات رو در مقاله بعدی به صورت جدی دنبال و تا حد امکان حلشون می کنم
تشکر بسیار زیاد از گفتن مشکلات من امیدوارم مقالات رو من همیشه زیر نظر داشته باشید
مشتاقیم ببینیم چه سورپرایز هایی ارائه می دید
در هر زمینه توی کارهات موفق باشی
(03-30-2016, 09:13 PM)Erik-1999 نوشته است: مقاله خوبی بود ممنون از شما
به نظر من پیش نمایش سخت تر از نوشتن نقد و بررسیه چون در نقد و بررسی بازی رو تجربه کردید و چیزایی که تجربه کردید و دونه به دونه بررسی میکنید اما در پیش نمایش عنوانو تجربه نکردید و با یک سری اطلاعات نظیر تریلر و .... باید یک نمایش از بازی و ویژگی های اون رو به صورت یک مقاله زیبا ارائه بدید البته نقد و بررسی هم در نوع خودش سخت هست و...
در کل میخواستم بگم که کارتون عالی بود و پیش نمایش همچین عنوانی رو نوشتید و پیشرفت بزرگی محسوب میشه
پستتون هم که سنجاق شده
بهتون تبریک میگم
موفق باشید
بله واقعا پیش نمایش نوشتنش سخته و لازمه بهتون بگم من اولین باریه که پیش نمایش می نویسم
از لطف شما نهایت سپاسو دارم و امیدوارم خودتون هم در نویسندگی همیشه موفق باشی
(03-30-2016, 09:13 PM)Erik-1999 نوشته است: مقاله خوبی بود ممنون از شما
به نظر من پیش نمایش سخت تر از نوشتن نقد و بررسیه چون در نقد و بررسی بازی رو تجربه کردید و چیزایی که تجربه کردید و دونه به دونه بررسی میکنید اما در پیش نمایش عنوانو تجربه نکردید و با یک سری اطلاعات نظیر تریلر و .... باید یک نمایش از بازی و ویژگی های اون رو به صورت یک مقاله زیبا ارائه بدید البته نقد و بررسی هم در نوع خودش سخت هست و...
در کل میخواستم بگم که کارتون عالی بود و پیش نمایش همچین عنوانی رو نوشتید و پیشرفت بزرگی محسوب میشه
پستتون هم که سنجاق شده
بهتون تبریک میگم
موفق باشید
بله واقعا پیش نمایش نوشتنش سخته و لازمه بهتون بگم من اولین باریه که پیش نمایش می نویسم
از لطف شما نهایت سپاسو دارم و امیدوارم خودتون هم در نویسندگی همیشه موفق باشی