04-28-2016, 02:38 PM
(04-27-2016, 09:11 PM)مجیدنصر نوشته است:(04-27-2016, 09:09 PM)paprika نوشته است:خواهش میکنم(04-27-2016, 08:40 PM)مجیدنصر نوشته است:اهان !(04-27-2016, 08:30 PM)paprika نوشته است:هر دو رو می تونید بازی کنید به شرطی که هیچ کدوم با هم آنلاین نشید.(04-27-2016, 08:04 PM)مجیدنصر نوشته است: سلاممرسی خیلی ممنون !
دو سوالتون رو کلی جواب میدم.
اول از اینکه به خاطر امنیت شبکه ی استیم وقتی یک اکانت با دو آی پی فعال بشه مثلا آی پی کامپیوتر اول 1 هست وقتی اکانت با کامپیوتر دوم که آی پی اون 2 هست وصل میشه بلافاصله دسترسی رو قطع می کنه و از کاربر می خواد که اگه واقعا این اکانت مال اون هست رمز خودش رو وارد کنه تا موقعی که رمز درست وارد نشه شما نمی تونید از اکانت استفاده کنید. اگه توجه کرده باشید یکسری اکانت های دست دوم هست این قضیه به خاطر این هست که اکانت کسی ازش دزدیده نشه.
حالا اگه تمام این مسائل رو کنار بزاریم میشه بازی کرد ولی نباید به طور همزمان با هم آنلاین بشید. به دوستتون بگید از بازی بکاپ بگیره توسط خود نرم افزار استیم بکاپ رو به شما بده تا بتونید راحت بازی رو انجام بدید.
فقط نفهمیدم بالاخره جزییات آنلاین را میتونم رو آفلاین بازی کنم !؟
مرسی خیلی ممنون
نه من به احتمال زیاد اکانت را نمیگرم ! فقط آپدیتشو میگیرم
چون فکر کنم ساعتی 100 مگ مصرف میکنه
همون بخش سینگل بازی رو هم باید با اکانت استیم اجرا کنید و بدون اکانت اصلا نمیتونید وارد بازی بشید.
کرک میکنم دیگه !!