09-12-2013, 10:57 AM
دوست عزیز، کسانی که نقد نویسی می کنند، باید به چهار بخش یعنی، گرافیک و داستان و ... نمره بدهند؛ ولی نمره ای که متاکریتک به بازی میده که با نام نمره متا شناخته میشه، به هیچ وجه، در این قاعده نیست! چون علاوه بر این چهار بخش، بخش های دیگری نیز هست! مثلاً، شما که بازی Bioshock رو مثال می زنی، من از ضعف هایی که هیچ منتقدی بهش اشاره نکرده بگم:
1. الیزابت میگه که من از جنگ خوشم نمیاد و صلح رو دوست دارم؛ ولی به بوکر ،شخصیت اصلی بازی، مهمات و اسلحه میده!
2. کل شهر روی یک بالن قرار داره، ولی با این حال، همه با خیال راحت به سمت یکدیگر شلیک می کنند و این بالن هم نمی ترکه!
3. ...
امیدوارم متوجه شده باشید که نمره کامل از سمت سایت متاکریتک منتشر می شود و بیشتر منتقد ها نیز، باتوجه به این نمره به بازی امتیاز می دهند.
1. الیزابت میگه که من از جنگ خوشم نمیاد و صلح رو دوست دارم؛ ولی به بوکر ،شخصیت اصلی بازی، مهمات و اسلحه میده!
2. کل شهر روی یک بالن قرار داره، ولی با این حال، همه با خیال راحت به سمت یکدیگر شلیک می کنند و این بالن هم نمی ترکه!
3. ...
امیدوارم متوجه شده باشید که نمره کامل از سمت سایت متاکریتک منتشر می شود و بیشتر منتقد ها نیز، باتوجه به این نمره به بازی امتیاز می دهند.
![[تصویر: h9pacwys58r03u326n3a.png]](http://*****/images/h9pacwys58r03u326n3a.png)