09-21-2013, 10:37 PM
(09-21-2013, 10:32 PM)a.gamer نوشته است:(09-21-2013, 09:43 PM)'Y2J' نوشته است: عرفان جان شانست میخواستم نظر بدم چندین ساعت پیش اینترنته بوق شد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]ببخشید، درسته که از من نپرسیدید؛ ولی من جوابتون رو میدم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] مگه برای نوشتن پیش نمایش انجام بازی لازمه؟! اگه این جوری باشه، هیچ کسی نمی تونه که پیش نمایش بنویسه![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] چون هنوز بازی منتشر نشده![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] حتی شاید خود من که بازی PC باز هستم، GTA V رو نقد کنم، با این که بازی رو کمتر از یک ربع بازیش کردم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من تو دلم عقده شد ازت اینو بپرسم که داداش تو که تو پلتفرم هات فقط PC هست چطوری پیشنمایش این بازی انحصاری PS رو نوشتی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
از ظهر تو فکر این بودم که مغزم ترکید[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
با اینکه PS ندارم ولی خوندمش و از نبودنش رو PC حسرت خوردم[img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img] چی میشد رو PC هم بزنن اصلا با چندسال تاخیر؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بسیار خوشمان آمد.البته ببخشید من قاطی بحثتون میشم ولی خداییش جواب واقعا قانع کننده و دندان شکنی بود :-D
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!