(06-18-2013, 09:27 PM)'joker007' نوشته است: غلط های املایی مقاله زیاد بود و خیلی فن بویانه و با طرفداری نوشته میشد.
من میخوام کاملا با منطق باهاتون حرف بزنم. یک دقیقه ف*ی*ل*ت*ر شکن خودتون رو فعال کنید. به سایت متا برید و متای بازی هایی Forza 4 رو نگاه کنید. پس می بینید که عنوان Grid 2 یه شاهکار در برابر این بازی محسوب نمیشه گرچه خیلی عنوان خوبه. من خودم NFS:Mw جدید رو چندان قبول ندارم ولی به نظرم افتضاح خیلی بی لطفی در حق این بازی باشه.
در مورد Cod- Moh هم بگم که من توی دو نسخه ی جدید ندای وظیفه نوآوری کلی ای ندیدم. یعنی هسته ی گیم پلی بازی مثل همیشه بود. تنوع و نوآوری به ایده فرق میکنند. وگرنه ایده ها همیشه هستند.
وسایل نقلیه، یکی از اساسی ترین ایده های بتلفیلد بوده. به شکلی که در گیم پلی کلی نسخه سوم خیلی تاثیر داشت. کلا ظاهرا با این سری مشکل دارید. من که موسیقی های خیلی خوبی در این بازی دیدم. در نمایش 17 دقیقه ای نسخه چهارم هم همین طور.
صدای تفنگ ندارند؟ در ضمن بگم که رامین جوادی، سازنده موسیقی های Moh:Warfighter تونست این بازی رو کاندید کسب بهترین موسیقی کنه که شما میگید کلا نداره!![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اساسی ترین چیز در بخش شوتر: به نظر شما از ندای وظیفه، مدال افتخار، میدان نبرد بهتر نداریم؟
پس کرایسیس، فارکرای، هیلو، کیلزون و چند بازی دیگه شوتر اول شخص نیستند؟
برای شما گرافیک در مرحله ی آخر قرار داره؟ پس افتضاح های گرافیکی رو نمی تونید رد کنید.
اصلا کوبیده نشدم و جوابش هم میدم . فکر نکنم غلطی داشته باشه اگه چتدتاشو بگید ممنون میشم.
باز هم می گم درباره ی بازی های ریسینگ نوشتم برای pc بازها نابود شده چون کنسول ها آن قدر بازی خوب دارند که یکیش فورزا.
من هم تو نسخه های اخیر کالاف نوآوری ندیدم و باهاش مخالفم ولی اگه این دوبار این جوری شده اون همیشه این جوری بوده .
و وسایل نقلیه مگه nfs بازی می کنیم بازی شوتر هست . ولی بازم بودنش خوب و با هاش مخالف نیستم .
من درباره ی نسخه ی 4 حرفی نزدم درباره ی نسخه های فبلی حرف زدم .
نمیدونم این قدر بد نوشتم من بتل گفتم موسقی نداره نه medal of honor warfighter.
و نگفتم صدای تفنگ نداره گفتم تغییری نکرده .
درسته اون بازیها هم هست ولی کمی با این ها که گفتم مقایسشون کنید . هیلو با بتل .
و در آخر گرافیک در مرحله ی آخر قرار دادم منضورم این بود که اگه خیلی بهش توجه نشه مهم نیست نه این که اصلا نشه .
امیدوارم نتیجه داده باشه .