موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
09-28-2013, 08:24 AM
(آخرین ویرایش: 09-28-2013, 08:32 AM، توسط Real G.)
یه چیز خنده دار توی نقد GTA V نوشته بود منتقدش تو گیمفا اسمشو درست یادم نیست!فرانکلین ادعای اخلاق مداری داشت میخواستم ببینم ایشون صد در صد بازی رو تموم کردن!؟یا کلاً بازی کردن!؟ یا اصلاً به دیالوگا و داستان توجه کرده یا همینطوری گفته میخواستم تو پستش بگم اینو که یه بنده خدایی به دلیل کم آوردن تو یه بحث منو بن کرده بود قبلاً
موضوعها: 0
خسته نباشید
من یه انتقاد و یا یه جورایی خواهش دارم از تیم گیمفا در مورد مطالب مجله از این نظر که در ابتدا قرار بود هایپ های مجلات معتبر مثل گیم انفورمر یا مجله های دیگه رو ترجمه کنید و درون مجله قرار بدید اما بعد از چند شماره اینکار دیگه ول شد می خواستم خواهش کنم اگر هم به موقع این کارها آماده نمیشن حداقل درون سایت گیفا قرار بدید. مجلات زیادی هست که pdfشونم راحت در سطح اینترنت گیر میاد((مثل همین گیم انفورمر(آخرین شمارش هایپ بازی destiny) یا مجله رسمی پلی استیشنUK یا مجلات دیگه))
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام آقای خردمندی عزیز....مدت زیادی هست که مشکلات سایت برطرف شده ولی من هنوز آپدیت شدن بخش ویدیو رو ندیدم![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نظرم بعد انتشار تریلر های فراوان کم کم داره لطمه های بزرگی به سایت زده میشه>ممنون لطفا رسیدگی کنید[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
IN GOD WE TRUST
&
WE ARE a LIVE
![[تصویر: 51602927824159199521.jpg]](http://upload7.ir/images/51602927824159199521.jpg)
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
به نظرم وبسایت تازه خوب شده . من از اینجا به بعد برای پیشرفت گیمفا در خدمت هستم [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
پلتفرم :Xbox 360 . و xbox one به زودی اگه جور شد !
گیمرتک ایکس باکس لایو : mamal262 . هر چند , چند وقتیه آنلاین بازی نمیکنم :/
بازی های در حال انجام : به خاطر کنکور فعلا هیچی !
? Cortana : chief , what happens if you miss your shot
. Masterchief : I Won't
![[تصویر: Halo-4-Facebook-Timeline-Cover.jpg]](http://timelinecoverbook.com/wp-content/uploads/2012/04/Halo-4-Facebook-Timeline-Cover.jpg)