امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحولات مجموعه بازی splinter cell
Information 
سلام می خوام یک نقد کوتاه از تحولات بازی splinter cell از نسخه ی اول تا الان یعنی نسخه ی ششم بنویسم.

[تصویر:  35048954301621260750.jpg]

اول از همه یک مقدمه از بازی میگم.
کلا بازی splinter cell در اختفا و مخفی کاری انجام میشه.برای من واقعا لذت بخش بود که وارد یک منطقه بشی بعد یک یا چند ماموریت رو انجام بدی و بعد بیای بیرون بدون این که کسی متوجه بشه که اتفاقی افتاده.
می تونی تک تک دشمنا رو ازبین ببری بدون این که متوجه بشن.تموم این کارها در تاریکی انجام میشه وشما باید توی تاریکی بمونبن شما یک عینک دید در شب مخصوص دارین که توی تاریکی می تونین همه جارو ببینین.شما سلاح های نسبتا خوبی هم دارین مثل شوک برقی که از تفنگ پرتاب میشه.یک دوربین که به عنوان تیر تفنگ پرتاب میشه و می تونین از محیط بازی اطلا عات کسب کنین و چیز های دیگه.

[تصویر:  10096568674574234298.jpg]

خب سبک بازی از splinter cell 1 تا splinter cell 3 مشابه هم دیگه هست همونطور که گفتم شما توی تاریکی کار خودتون رو انجام میدین البته این تاریکی رو می تونین برای خودتون فراهم کنین مثل خاموش کردن چراغ ها و تیر زدن به لامپ ها و ...
از نسخه ی یک تا سه بازی تفاوت خاصی نداشته فقط یک مقدار گرافیک بازی افزایش پیدا کرده و چند حرکت جزئی هم به مجموعه حرکات سم فیشر اضافه شده.
[تصویر:  Splinter-Cell-Double-Agent-Collectors-03...ched-2.jpg]
حالا میرسیم به نسخه ی چهارم متاسفانه چون من این نسخه رو نتونستم پیدا کنم وفقط نسخه ی دمو رو بازی کردم چیز زیادی نمی تونم بگم.ولی گرافیک بازی نسبت به قبل واقعا بیشتر شده بود و همچنان مخفی کاری در بازی حرف اول رو میزد.

[تصویر:  large.jpg]
در نسخه ی پنجم بازی به کل عوض شد دیگه سم اون لباس مخصوص خودش رو نداشت واز اون عینک دید در شب و تجهیزات نسبتا حرفه ای خبری نبود البته اواسط بازی یک عینک میده ولی برای دید در تاریکی کاربرد نداره.از همه مهمتر اینکه دیگه بازی مخفی کاری نبود شده بود اکشن.
اگر شما توی نسخه های قبلی می خواستین بدون مخفی کاری پیش برین همون ایتدا کشته میشدین ولی توی نسخه ی پنجم با اضافه شدن قابلیت کاور گیری خیلی راحت دشمنا رو با تیر نابود می کردین البته بازی قشنگی هست نمی گم بده ولی دیگه مخفی کاری نداشت.البته باز هم می شد بازی رو به صورت مخفی کاری انجام داد ولی نه به صورت قبل.

[تصویر:  87482063459334760922.jpg]
نسخه ی ششم هنوز منتشر نشده و قالب بازی مثل نسخه ی پنجم هست ولی لباس سم فیشر دوباره مثل قبل شده و حرکات مختلف وزیبایی به سم اضافه شده و امکانات بازی زیاد شده.اکشن بازی هنوزهم زیاد هست ولی به نظر من با توجه به بازی های که امروزه منتشر میشه یک مقدار اکشن بالا می تونه خوب باشه البته نه خیلی زیاد البته یوبیسافت گفته که مخفی کاری همچنان در بازی وجود داره و به نظر من مخفی کاری افزایش پیدا کرده.من از دیدن تریلر بازی واقعا لذت بردم وبی صبرانه منتظر نسخه ی ششم هستم.
باید بگم که این ها همه نظر شخصی من در مورد این مجموعه بازی هست.
پاسخ
همه نسخه هاش رو دوست دارم ولی شماره دومش یه چیزه دیگه ست
پاسخ
هر چی یوبی میسازه عالیهConfused62:Confused62:Confused83:Confused83:Confused74:Confused74:
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ
محمد عزیز ممنون برای نقدConfused29:
اما نظر من در مورد اینکه این بازی مخفی کاریش رو از دت داده نظر من برعکس هستش چون یوبی داره نوآوری هایی به بازی اضافه میکنه که هم اکشن وهم مخفی کاری هستش هر دو به یک اندازه در بازی وجود دارد هر چند در نسخه کانوکشن بیشتر به سمت اکشن رفته بود اما مخفی کاری هایی خوبی هم وجود داشت اما با دیدن نسخه 6 بازی من واقعا حققیقتا میگم بی صبرانه منتظر این بازی بزرگ هستم چون مخفی کاری به شدت افزایش پیدا کرده بود خیلی عالی شده از هر لحاظی که فکرش رو بکنید از برگشتن دوباره لباس سم فیشر عزیز وحرکات بی نظیر شخصیت سم جدا از بحث گرافیک که گرافیکش هم در حد عالی کار شده که همیشه این بازی یک گام از نسخه های قبلیش جلوتر هستش چه از لحاظ گیم پلی و داستان وصداگزاری ودر سال 2013 شاید نامزد بهترین بازی از دید گرافیک باشه البته شاید چون توی گرافیک بازی های معروف وبزرگی مثل کرایسس 3 و THE LAST OFUS ومترو و واچ داگز وبازی های عالی دیگه رو که بخوام بگم یه تومار میشه

----MEHDI ETZIO---
پاسخ
منتظر نسخه شیشم هستم!!!!Confused25:
پاسخ
(01-01-2013, 12:16 PM)mehdi etzio نوشته است: محمد عزیز ممنون برای نقدConfused29:
اما نظر من در مورد اینکه این بازی مخفی کاریش رو از دت داده نظر من برعکس هستش چون یوبی داره نوآوری هایی به بازی اضافه میکنه که هم اکشن وهم مخفی کاری هستش هر دو به یک اندازه در بازی وجود دارد هر چند در نسخه کانوکشن بیشتر به سمت اکشن رفته بود اما مخفی کاری هایی خوبی هم وجود داشت اما با دیدن نسخه 6 بازی من واقعا حققیقتا میگم بی صبرانه منتظر این بازی بزرگ هستم چون مخفی کاری به شدت افزایش پیدا کرده بود خیلی عالی شده از هر لحاظی که فکرش رو بکنید از برگشتن دوباره لباس سم فیشر عزیز وحرکات بی نظیر شخصیت سم جدا از بحث گرافیک که گرافیکش هم در حد عالی کار شده که همیشه این بازی یک گام از نسخه های قبلیش جلوتر هستش چه از لحاظ گیم پلی و داستان وصداگزاری ودر سال 2013 شاید نامزد بهترین بازی از دید گرافیک باشه البته شاید چون توی گرافیک بازی های معروف وبزرگی مثل کرایسس 3 و THE LAST OFUS ومترو و واچ داگز وبازی های عالی دیگه رو که بخوام بگم یه تومار میشه

----MEHDI ETZIO---
من کاملا با نظر شما در اینکه اکشن و مخفی کاری با هم وجود دارند موافقم و اتفاقا همین بازی رو خیلی جالب میکنه چون مخفی کاری محض هم به بازی ضربه میزنه.من به بازی امید زیادی دارم البته باید در نظر داشت که طرفدارها منتظر یک بازی مخفی کاری هستند تا یک بازی اکشن و امیدوارم میزان اکشن بودن بازی معمولی باشه.
از اینکه باعث کامل شدن نقد شدین خیلی ممنونمConfused74:
پاسخ
به اين مقاله زيبا 50 اعتبار داده شد .
مقاله ي جالب و كاملي بود ، اميدوارم Black List تو ايران ممنوع نشه چون از دموي E3 معلوم بود كه خيلي جالبه مخصوصا اون قابليت Kinect Voice به نظرم خيلي جالب اومد . تاريخ دقيق انتشارش چه موقع هست ؟
پاسخ
(01-01-2013, 04:18 PM)GamerStation نوشته است: به اين مقاله زيبا 50 اعتبار داده شد .
مقاله ي جالب و كاملي بود ، اميدوارم Black List تو ايران ممنوع نشه چون از دموي E3 معلوم بود كه خيلي جالبه مخصوصا اون قابليت Kinect Voice به نظرم خيلي جالب اومد . تاريخ دقيق انتشارش چه موقع هست ؟
یک جستجو کردم مثل اینکه سایت خورده فروش amazon تاریخ انتشار بازی رو ۲۹ مارس ۲۰۱۳ اعلام کرده.
ممنونConfused74:
پاسخ
ممنون مقاله عالیConfused74: بودیوبی سافت نشون داده که نسخه جدیدازنسخه پیشین یک سروگردن بلاترهConfused25:
           خفاشی برفرازآسمان
--------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  10547364607539859335.png]
پاسخ
ممنون دوستان خوشحالم که اندکی مفید بوده.Confused29:
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,120 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,743 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,643 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,842 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  حرف اضافه، ضد بازی، ضد مخاطب – جایگاه داستان سرایی در بازی‌ها Clegane 26 10,265 09-09-2016, 03:08 PM
آخرین ارسال: razhaypenhan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان