موضوعها: 37
پلتفرم های شما:
با این بازی سری اسایسن کرید را به گند میکشند
حیبت اساسین هارا خراب می کنند
و...
حیبتی که در اساسین کرید 1 بود[img]/images/smilies/smilies1/s (13).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
کاملا درسته. عصر دزدان دریایی بخوره تو سر یوبیسافت. از اون اتزیو شهوت پرست راحت شدیم، دیدیم کانر بدتراز اون، اصلا معلوم نیست چشه. با آکیلی سر هیچ و پوچ جروبحث میکرد، به هرچی تمپلارها بهش میگفن فکر نمیکرد. آخرشم باعث نابودی قبیله اش شد.
حالا شدیم "جک گنجیشکه". اگه اسمش اساسینز کرید نبود، هیچ فرقی نمیکرد ولی یه دزد چه ارزشی میتونه برای مرام و عقیده حشاشین قائل باشه.
حیف الطیر با او جذبش. هنوز برام عجیبه که چطور بعضیا فکر میکنن اتزیو از الطیر بهتره.
جناب آلن، پیش نمایش خیلی خوبی بود.
دستستون درد نکنه.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
داداش نسخه اول را ترکوندی نظر شخصیت را نباید بیاری تو کار اون بازی را همه می دانند شاهکاره
موضوعها: 77
بسیار پیش نمایش کامل وپرباری بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] به به .....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
درمورد بازی هم بگم که خیلی باحاله و به شدت منتظرشم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] اوایل که معرفی شد با خودم گفتم خیلی تکراری شده ولی بعدش که چن تا پیش نمایش خوندم خیل خوشم اومد و گفتم اساسین هر چی بشه تکراری نمیشه[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
Assassins یک زمانی یک شاهکار بود ولی الان متسفانه دیگه نیست[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
ممنون از مقالت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]