موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
03-27-2016, 11:19 PM
(آخرین ویرایش: 03-27-2016, 11:23 PM، توسط Moien_fr.)
ممنون بابت این مقاله قشنگ و خوبت، یک سری اشکالات بود تو جمله بندی هات ولی به چشم نمیاد.
مکس پین از شخصیت های مورد علاقه من هست. نسخه یک و دو رو فک کنم 30_40 بار تموم کردم از بچگی تا الان. 3 رو هم تموم کردم و هر 3 نسخه عالی بود.
یادمه خیلی بچه که بودم سعی میکردم مثل مکس پین راه برم یا رو تخت مثل اون شیرجه میزدم
کلا خیلی خاطره داشتم با این بازی.
نقلقول: مکس هم روز خوبی را سپری کردهبود و قصد ترک سیگارش بخاطردخترخود را داشت
این جمله از مقالت شامل منم میشه
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
عالی بود فقط این کلمه رو دست کن حک به معنی نوشتن یا چیزی را ماندگار کردن ولی این هک رو که خودت خوب میدونی
باریکلا عالی بود
موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
مقاله زیبا بود
واقعا مکس شخصیتی هست که همیشه در بدبختی به سر میبره. هیچوقت به ارامش واقعی نرسید و همیشه یا براش پاپوش میدوختن یا عشقش رو از دست میداد گذشته به شدت دردناکی هم داشته. پدری که از ویتنام برگشته و جنون گرفته. ممنون از مقاله
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
خسته نباشی بابت مقاله! زیبا و عالی مثل همیشه!
یکم عکس هایی که انتخاب کردی کوچیکه! بهتر بود عکسای بزرگتری انتخاب می کردی!
مکس یکی از بهترین شخصیت های عمرم و یکی از عمیق ترین هاست! درد و رنج در کل زندگی این فرد موج می زنه و حتی روی شخصیتش هم تاثیر بسیار زیادی گذاشته! شخصیتی که Remedy خلق کرد خدایی در دنیای گیم نظیر نداره و متفاوته.
موضوعها: 405
(03-28-2016, 01:36 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشی بابت مقاله! زیبا و عالی مثل همیشه!
یکم عکس هایی که انتخاب کردی کوچیکه! بهتر بود عکسای بزرگتری انتخاب می کردی!
مکس یکی از بهترین شخصیت های عمرم و یکی از عمیق ترین هاست! درد و رنج در کل زندگی این فرد موج می زنه و حتی روی شخصیتش هم تاثیر بسیار زیادی گذاشته! شخصیتی که Remedy خلق کرد خدایی در دنیای گیم نظیر نداره و متفاوته.
سلام ممنون
اندازه عکسارو خودم اونقدر گذاشتم که زیادی بزرگ نشه و متن گم بشه اونطوری بازم فکر کنم زیبا تره
بازم از شما ممنون