امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uncharted 4: A Thief's End | Official Thread
(10-18-2015, 12:16 AM)Be the story نوشته است:
(10-18-2015, 12:07 AM)PWLG نوشته است: البته این چروک لباس ها چیز جدیدی نیستا! مکس پین 3 هم توش چین و چروک لباسش با حرکت، تغییر میکرد یا اثر گلوله ها میموند روش یا مثلا وقتی خیس میشد دو ثانیه ای خشک نمیشد. (مرحله اول رو یادتونه چطوری لباسش چروک شده بود؟)
تازه همه اینا واسه نسل قبل بود. این راکستار و ناتی داگ کاراشون حرف نداره ولی یه استودیو دیگه هم در کنار اینا میدرخشه و اونم REMEDY عزیز دل باباست S0 (25)

پ.ن: آقا یکی این مسعود رو جمعش کنه میگه لنگه گرافیک آنچارتد 4 تو مافیا3 هست S0 (45)

حتی از نظر من گرافیک مافیا از انچازتد ۴ هم بیشتره.
حتی از کوانتوم و هورایزون و .... هم خیلی بالاتره.

از نظر من هم نظر تو فقط لایق این عکسه:S0 (2)
http://uupload.ir/files/40hh_mr._bean_-_...ou_all.jpg
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(10-18-2015, 12:07 AM)PWLG نوشته است: البته این چروک لباس ها چیز جدیدی نیستا! مکس پین 3 هم توش چین و چروک لباسش با حرکت، تغییر میکرد یا اثر گلوله ها میموند روش یا مثلا وقتی خیس میشد دو ثانیه ای خشک نمیشد. (مرحله اول رو یادتونه چطوری لباسش چروک شده بود؟)
تازه همه اینا واسه نسل قبل بود. این راکستار و ناتی داگ کاراشون حرف نداره ولی یه استودیو دیگه هم در کنار اینا میدرخشه و اونم REMEDY عزیز دل باباست S0 (25)

پ.ن: آقا یکی این مسعود رو جمعش کنه میگه لنگه گرافیک آنچارتد 4 تو مافیا3 هست S0 (45)

حتی از کوانتوم و هورایزون و .... هم خیلی بالاتره. S0 (2)
بی د استوری لطفا این فن بازیای کاملا الکی و بدون منطق رو کنار بزار.
بهتره؟ گرافیکش ممکنه خوب و قابل قبول در بیاد و نسخه دوم هم میشه گفت این رو ثابت کرده که سازنده میتونه یه گرافیک خوب و قابل قبول بده، اما خودتم خوب میدونی که حتی نزدیک گرافیک بازی هایی مثل هورایزن یا آنچارتد 4 نمیتونه باشه.
پاسخ
(10-18-2015, 12:23 AM)Blue Sun نوشته است:

حتی از کوانتوم و هورایزون و .... هم خیلی بالاتره. S0 (2)
بی د استوری لطفا این فن بازیای کاملا الکی و بدون منطق رو کنار بزار.
بهتره؟ گرافیکش ممکنه خوب و قابل قبول در بیاد و نسخه دوم هم میشه گفت این رو ثابت کرده که سازنده میتونه یه گرافیک خوب و قابل قبول بده، اما خودتم خوب میدونی که حتی نزدیک گرافیک بازی هایی مثل هورایزن یا آنچارتد 4 نمیتونه باشه.

بله قطعا حرفی که میزنید درسته اون عنوان ها انحصاری هستن اما مافیا مولتی پلتفرم بعد مقایسه کردن ناتی داگ با Hanger 13 یا خود 2K واقعا کاری مسخرس چون ناتی داگ خیلی قوی تر و بهتره.
پاسخ
نقل‌قول: بله قطعا حرفی که میزنید درسته اون عنوان ها انحصاری هستن اما مافیا مولتی پلتفرم بعد مقایسه کردن ناتی داگ با Hanger 13 یا خود 2K واقعا کاری مسخرس چون ناتی داگ خیلی قوی تر و بهتره.

باز هم داری جا پس میزنیا همینجوری کم نیار، اصن اینجوری نگاه نکن که یه عنوان به دلیل مولتی پلتفرم بودن نمیتونه در سطح یه انحصاری ظاهر بشه
جی تی ای 100 درجه از آنچارتد ها سر تره و برای تمام نسل 7 و 8 و پی سی هم اومده مافیا هم تو شرایط خودش داستان قوی ای داره
هر کی از یه عنوانی انتظار خاصی داره و همه گرافیک شاخ نمیخوان که
مثلا از مافیا انتظار یه داستان خوب داریم و از بقیه هم...
اینجوری صنعت گیم رو محک بزن
پاسخ
(10-18-2015, 12:45 AM)BadBoy4Ever نوشته است:
نقل‌قول: بله قطعا حرفی که میزنید درسته اون عنوان ها انحصاری هستن اما مافیا مولتی پلتفرم بعد مقایسه کردن ناتی داگ با Hanger 13 یا خود 2K واقعا کاری مسخرس چون ناتی داگ خیلی قوی تر و بهتره.

باز هم داری جا پس میزنیا همینجوری کم نیار، اصن اینجوری نگاه نکن که یه عنوان به دلیل مولتی پلتفرم بودن نمیتونه در سطح یه انحصاری ظاهر بشه
جی تی ای 100 درجه از آنچارتد ها سر تره و برای تمام نسل 7 و 8 و پی سی هم اومده مافیا هم تو شرایط خودش داستان قوی ای داره
هر کی از یه عنوانی انتظار خاصی داره و همه گرافیک شاخ نمیخوان که
مثلا از مافیا انتظار یه داستان خوب داریم و از بقیه هم...
اینجوری صنعت گیم رو محک بزن

مقابل هواداران انچارتد سکوت کنی بهتره وگرنه داستان مافیا کجا گیمپلی درگیر کننده مافیا کجا اون بچه قرتی کجا (نیتن).
ولی خب پست پست انچارتد هست منم خودم یکی از طرفدارانشم.
راکستار هم شرکت خیلی بزرگیه راکستار نورث تا الان عناوین بزرگی ساخته ولی هنگر ۱۳ اولین بازی AAA است که میخواد بسازه.
من نمیخوام چیزی بگم چون مقابل هواداران انچارتد چیز زیادی ندارم و سکوت میکنم.
پی  نوشت : وقتی اطلاعات بیشتری منتشر شد میوفتم به جونشون خیالتون راحت  S0 (2)
پاسخ
یک نکته رو هم من بگم خیلی از دوستان توجه نکردن تا حالا
به قول یکی از دوستان بیشتر چیزایی که ناتی سگ تو تریلراش نشون می ده تو بازی اصلی وجود نداره نمونش هم TLOU که خیلی از چیزا تو بازی اصلی نبود
البته امیدوارم ایندفعه اینطور نباشه و تمام ویژگی های تریلر ها رو عینن در بازی شاهدش باشیم!
[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
(10-18-2015, 08:07 PM)Rocksteady نوشته است: یک نکته رو هم من بگم خیلی از دوستان توجه نکردن تا حالا
به قول یکی از دوستان بیشتر چیزایی که ناتی سگ تو تریلراش نشون می ده تو بازی اصلی وجود نداره نمونش هم TLOU که خیلی از چیزا تو بازی اصلی نبود
البته امیدوارم ایندفعه اینطور نباشه و تمام ویژگی های تریلر ها رو عینن در بازی شاهدش باشیم!

اون نمیتونه دلیلش ضعف سخت افزاری باشه ؟؟؟
[تصویر:  VabQe.jpg]
اصلا مگه داریم؟؟؟مگه میشه؟؟؟
بقیه استودیو ها یاد بگیرن
psn id : amir110111112
پاسخ
(10-18-2015, 10:00 PM)last of amir نوشته است:
(10-18-2015, 08:07 PM)Rocksteady نوشته است: یک نکته رو هم من بگم خیلی از دوستان توجه نکردن تا حالا

نه نمیتونه باشه.
تنها دلیلش ناتی داگ هست چون قدرت کافی رو نداره.
مثلا اگه Hanger 13 بازی رو میساخت اون موقع میتونستیم انتظار داشته باشیم شبیه تریلر ها بشه.
پاسخ
(10-18-2015, 10:10 PM)Be the story نوشته است:
(10-18-2015, 10:00 PM)last of amir نوشته است:

نه نمیتونه باشه.
تنها دلیلش ناتی داگ هست چون قدرت کافی رو نداره.
مثلا اگه Hanger 13 بازی رو میساخت اون موقع میتونستیم انتظار داشته باشیم شبیه تریلر ها بشه.
S0 (43) 
از دوستانم میخوام صحبت های منطقی تری داشته باشیم  S0 (43)
پاسخ
بی د استوری یه بار دیگه این مزخرفات مافیا رو بیاری توی این تاپیک اون دکمه محروم سازی رو میزنم  S0 (43)
http://i.imgur.com/jcRTmx5.jpg
نقل‌قول: اون نمیتونه دلیلش ضعف سخت افزاری باشه ؟؟؟
خودشون و خیلیای دیگه که میگن با همین TLOU ناتی داگ کاری رو با سخت افزار PS3 انجام داد که هیچکس فکر نمیکرد انجام شه، اما خب مسئله اینه که چیزایی رو توی تریلرا نشون داد که اصن توی بازی نهایی نبود. والا من که برام مهم نیست مشکل سخت افزاری باشه یا نباشه، مسئله اینه که اینا و خیلی از بازی سازای دیگه چیزایی رو قبل از منتشر شدن بازی نشون میدن و ازش حرف میزنن که ممکنه حتی توی بازی اصلی وجود هم نداشته باشه. خب وقتی نمیتونن این ویژگی ها (صرفا از گرافیک بصری بازی حرف نمیزنیم) رو توی بازی پیاده کنن، اصن چرا میان از همون اول نشونشون میدن؟ حالا دلایلش مطمئنا بازاریابی و مثلا گفتن این که بازیمون چقدر خفنه هست، یا این که توی مراحل توسعه به این نتیجه رسیدن که قدرت پیاده سازی اونا رو ندارن.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Outlast 2 | Official Thread HardCore Gamer 10 6,777 04-29-2017, 01:53 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  Final Fantasy XV | Official Thread Old Snake 73 28,529 04-29-2017, 01:50 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  The Witcher 3: Wild Hunt | Official Thread Tyrion 486 100,375 04-23-2017, 09:32 PM
آخرین ارسال: amir_rs75
  The Climb | Official Thread Station 7 3,902 04-20-2017, 01:23 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  Destiny 2| Official Thread Station 0 2,030 04-04-2017, 08:14 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان