موضوعها: 220
10-18-2015, 12:23 AM
(آخرین ویرایش: 10-18-2015, 12:31 AM، توسط Blue Sun.)
(10-18-2015, 12:16 AM)Be the story نوشته است: (10-18-2015, 12:07 AM)PWLG نوشته است: البته این چروک لباس ها چیز جدیدی نیستا! مکس پین 3 هم توش چین و چروک لباسش با حرکت، تغییر میکرد یا اثر گلوله ها میموند روش یا مثلا وقتی خیس میشد دو ثانیه ای خشک نمیشد. (مرحله اول رو یادتونه چطوری لباسش چروک شده بود؟)
تازه همه اینا واسه نسل قبل بود. این راکستار و ناتی داگ کاراشون حرف نداره ولی یه استودیو دیگه هم در کنار اینا میدرخشه و اونم REMEDY عزیز دل باباست
پ.ن: آقا یکی این مسعود رو جمعش کنه میگه لنگه گرافیک آنچارتد 4 تو مافیا3 هست
حتی از نظر من گرافیک مافیا از انچازتد ۴ هم بیشتره.
حتی از کوانتوم و هورایزون و .... هم خیلی بالاتره.
بی د استوری لطفا این فن بازیای کاملا الکی و بدون منطق رو کنار بزار.
بهتره؟ گرافیکش ممکنه خوب و قابل قبول در بیاد و نسخه دوم هم میشه گفت این رو ثابت کرده که سازنده میتونه یه گرافیک خوب و قابل قبول بده، اما خودتم خوب میدونی که حتی نزدیک گرافیک بازی هایی مثل هورایزن یا آنچارتد 4 نمیتونه باشه.
موضوعها: 79
یک نکته رو هم من بگم خیلی از دوستان توجه نکردن تا حالا
به قول یکی از دوستان بیشتر چیزایی که ناتی سگ تو تریلراش نشون می ده تو بازی اصلی وجود نداره نمونش هم TLOU که خیلی از چیزا تو بازی اصلی نبود
البته امیدوارم ایندفعه اینطور نباشه و تمام ویژگی های تریلر ها رو عینن در بازی شاهدش باشیم!
موضوعها: 220
بی د استوری یه بار دیگه این مزخرفات مافیا رو بیاری توی این تاپیک اون دکمه محروم سازی رو میزنم
http://i.imgur.com/jcRTmx5.jpg
نقلقول: اون نمیتونه دلیلش ضعف سخت افزاری باشه ؟؟؟
خودشون و خیلیای دیگه که میگن با همین TLOU ناتی داگ کاری رو با سخت افزار PS3 انجام داد که هیچکس فکر نمیکرد انجام شه، اما خب مسئله اینه که چیزایی رو توی تریلرا نشون داد که اصن توی بازی نهایی نبود. والا من که برام مهم نیست مشکل سخت افزاری باشه یا نباشه، مسئله اینه که اینا و خیلی از بازی سازای دیگه چیزایی رو قبل از منتشر شدن بازی نشون میدن و ازش حرف میزنن که ممکنه حتی توی بازی اصلی وجود هم نداشته باشه. خب وقتی نمیتونن این ویژگی ها (صرفا از گرافیک بصری بازی حرف نمیزنیم) رو توی بازی پیاده کنن، اصن چرا میان از همون اول نشونشون میدن؟ حالا دلایلش مطمئنا بازاریابی و مثلا گفتن این که بازیمون چقدر خفنه هست، یا این که توی مراحل توسعه به این نتیجه رسیدن که قدرت پیاده سازی اونا رو ندارن.