01-01-2013, 12:23 AM
(آخرین ویرایش: 01-01-2013, 04:36 PM، توسط mohammad13.)
سلام می خوام یک نقد کوتاه از تحولات بازی splinter cell از نسخه ی اول تا الان یعنی نسخه ی ششم بنویسم.
اول از همه یک مقدمه از بازی میگم. کلا بازی splinter cell در اختفا و مخفی کاری انجام میشه.برای من واقعا لذت بخش بود که وارد یک منطقه بشی بعد یک یا چند ماموریت رو انجام بدی و بعد بیای بیرون بدون این که کسی متوجه بشه که اتفاقی افتاده.
خب سبک بازی از splinter cell 1 تا splinter cell 3 مشابه هم دیگه هست همونطور که گفتم شما توی تاریکی کار خودتون رو انجام میدین البته این تاریکی رو می تونین برای خودتون فراهم کنین مثل خاموش کردن چراغ ها و تیر زدن به لامپ ها و ... در نسخه ی پنجم بازی به کل عوض شد دیگه سم اون لباس مخصوص خودش رو نداشت واز اون عینک دید در شب و تجهیزات نسبتا حرفه ای خبری نبود البته اواسط بازی یک عینک میده ولی برای دید در تاریکی کاربرد نداره.از همه مهمتر اینکه دیگه بازی مخفی کاری نبود شده بود اکشن.
اول از همه یک مقدمه از بازی میگم.
می تونی تک تک دشمنا رو ازبین ببری بدون این که متوجه بشن.تموم این کارها در تاریکی انجام میشه وشما باید توی تاریکی بمونبن شما یک عینک دید در شب مخصوص دارین که توی تاریکی می تونین همه جارو ببینین.شما سلاح های نسبتا خوبی هم دارین مثل شوک برقی که از تفنگ پرتاب میشه.یک دوربین که به عنوان تیر تفنگ پرتاب میشه و می تونین از محیط بازی اطلا عات کسب کنین و چیز های دیگه.
خب سبک بازی از splinter cell 1 تا splinter cell 3 مشابه هم دیگه هست همونطور که گفتم شما توی تاریکی کار خودتون رو انجام میدین البته این تاریکی رو می تونین برای خودتون فراهم کنین مثل خاموش کردن چراغ ها و تیر زدن به لامپ ها و ...
از نسخه ی یک تا سه بازی تفاوت خاصی نداشته فقط یک مقدار گرافیک بازی افزایش پیدا کرده و چند حرکت جزئی هم به مجموعه حرکات سم فیشر اضافه شده.
حالا میرسیم به نسخه ی چهارم متاسفانه چون من این نسخه رو نتونستم پیدا کنم وفقط نسخه ی دمو رو بازی کردم چیز زیادی نمی تونم بگم.ولی گرافیک بازی نسبت به قبل واقعا بیشتر شده بود و همچنان مخفی کاری در بازی حرف اول رو میزد.
اگر شما توی نسخه های قبلی می خواستین بدون مخفی کاری پیش برین همون ایتدا کشته میشدین ولی توی نسخه ی پنجم با اضافه شدن قابلیت کاور گیری خیلی راحت دشمنا رو با تیر نابود می کردین البته بازی قشنگی هست نمی گم بده ولی دیگه مخفی کاری نداشت.البته باز هم می شد بازی رو به صورت مخفی کاری انجام داد ولی نه به صورت قبل.
نسخه ی ششم هنوز منتشر نشده و قالب بازی مثل نسخه ی پنجم هست ولی لباس سم فیشر دوباره مثل قبل شده و حرکات مختلف وزیبایی به سم اضافه شده و امکانات بازی زیاد شده.اکشن بازی هنوزهم زیاد هست ولی به نظر من با توجه به بازی های که امروزه منتشر میشه یک مقدار اکشن بالا می تونه خوب باشه البته نه خیلی زیاد البته یوبیسافت گفته که مخفی کاری همچنان در بازی وجود داره و به نظر من مخفی کاری افزایش پیدا کرده.من از دیدن تریلر بازی واقعا لذت بردم وبی صبرانه منتظر نسخه ی ششم هستم.
باید بگم که این ها همه نظر شخصی من در مورد این مجموعه بازی هست.